Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Läggdags snart

Vilka dagar vi har! Känns som om vi får massor gjort men som om vi ändå står och stampar på samma ställe, haha. F håller fortfarande på att skruva ihop en byrå till Jasons rum, jag har klippt ihop en flyttvlogg (kommer imorgon!) och barnen sover och har gjort sedan ett par timmar. Jag tänkte hoppa in i duschen nu. Behövs verkligen! Har inte tvättat håret på hur länge som helst. Jag känner mig så otrolig trött men ändå gladare än vad jag har gjort på länge. Tror det är för att jag håller mig så himla sysselsatt och inte lägger all fokus på att fundera kring Jolie och hennes hjärta. Hon är för övrigt så himla fantastisk och lär sig nya små saker varje dag. Vi babblar på massor och sjunger här hemma om dagarna. Hon älskar att vara med och se allt vi gör här i flyttkaoset. Skulle hon få bestämma helt själv skulle vi dock amma dagarna igenom, haha. Jason har varit så himla snäll och lekt lite mer självständigt dessa dagar än vad han brukar göra. Världens bästa kille.

Kram och hoppas er helg har varit fin såhär långt <3

Underbart att få packa upp alla fina saker som stått och väntat i förrådet.

Mina ÄLSKADE barn!

Hur fina!? Köpte dom på H&M Home för några månader sedan.

Lite fruktstund mitt i allt stök

Och dessa är såå goda. Jason älskar dom också, tips!

Haha denna bild är från min insta story. Tycker det är så kul att Jolie faktiskt ler på bilden.

Så skönt att ha laddat upp med massor av mat nu äntligen.

Mammas hjärta. Välkommen hem min fina Jolie. Hoppas att du ska trivas här i huset.

Elefantörat har fått sig en ny kruka.. Måste plantera om den (ni ser ju hur många ”bebisar” som har kommit) men har helt enkelt inte haft tid..

Älskar verkligen att ha massor av gott hemma, haha.. Vet inte varför men det är något speciellt med att ha fullt i kyl och frys och kunna laga till precis vad man än är sugen på.

Kommentarer

  1. Tess

    Vad härligt att ni fått flytta in. Vi hoppas få flytta in om 2 veckor nu. Det hänger lite på om kommunen kan bekräfta besiktningsdatum nån gång, de är så sega. Men idag hade vi iallafall fått låna nyckel för att leverera lite grejer på sidan av som ska installeras i veckan. Det var mysigt att få gå runt lite själva och kika utan hantverkare. Vi tog också med oss lite picknick för hela familjen och la ut en filt på köksgolvet. Första lunchen i vårt nya hem. Inte långt kvar nu.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det känns underbart 😀 men åååh håller tummarna att det går bra och att ni får flytta in snart. Ja, det är så mysigt att göra så. Det blir lite mer verkligt, kram

      1. Tess

        Nu har vi fått svar ÄNTLIGEN. Som det ser ut nu så blir det inflyttning nästa helg. Känns så sjukt att det är så nära nu. Visade det flyttvlogg igår för min man och vi satt och tänkte båda två att snart är VI också där, med två barn i flyttkaos och nytt hus. Ser fram emot del 2, men förstår att det är lite svårt att hinna med bloggen samtidigt som ni flyttar nu 😊

  2. Gisela

    Så härligt med hus ni kommer trivs så bra😃
    Har barn och hus och det är fantastiskt😍
    Tänkte fråga vart krukan är ifrån och den stora runda spegeln som var på instastory igår?☺️

  3. Sarah❤️

    Vad kul att huset är klart nu!! Ska bli såå kul att följa inredningen och slutresultatet också😍

    Förresten en sak jag tänkt på, när du var gravid med Jolie så har jag för mig att jag frågade om ni skulle ha en dubbelvagn så att både Jason och Jolie kunde åka vagn tillsammans. Men jag har bara sett att Jolie åker själv. Är det för att Jason bättre gillar att gå? Var bara nyfiken😊

    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Kan svara på din fråga i eget inlägg imorgon då jag vet att fler undrar <3 <3 kram kram och tack fina du 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish