Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hjärtkontroll idag

Hej fina <3

Hoppas att ni mår jättebra. Vi mår toppen man jag är helt kallsvettig och konstig i kroppen idag. Tänker på dagens kontroll och det suger verkligen i magen då. Hade svårt att sova inatt och det slutade med att jag gick upp och såg på TV en stund bara för att få tankarna på annat håll. Vill bara att allt ska gå bra idag.. Det måste det göra.

Annars så känns allt bra just nu. Vi packar och städar lite smått i lägenheten och har varit förbi huset och fått se alla detaljer komma på plats. Det ser så fint ut! Vi börjar också få ordning på vårt bolån hos banken och vi har en helt fantastisk kontakt där som är så proffsig och duktig. Det är ju så stora summor allt handlar om och man vill så gärna få allt förklarat för sig 100 gånger för förstå allt och för att allt ska bli rätt. Jag upplever verkligen att vi får SÅ bra hjälp och svar på alla frågor och funderingar. Så otroligt tacksamt då man kanske inte tar lån på ett hus sådär jätteofta och inte är så insatt i hur det fungerar, haha.

Jolie ligger fortfarande och sover och vi andra har redan ätit frukost. Idag ska vi nog äta ute och även imorgon till lunch då vi redan har städat köket och rengjort fläkt och sådant. Det går alltid så mycket pengar när man ska flytta på utemat (det blir ju enklast när man inte riktigt har tillgång till alla köksgrejer), hyrbil, kartonger, rengöringsmedel, storhandlingen till nya stället osv osv. Tråkiga men nödvändiga utgifter.

Nu ska jag göra mig i ordning för dagen och så ska vi försöka gå ut en stund för att njuta av solen innan vi ska iväg. Kram och hoppas ni får en jättefin dag.

Två bilder från igår. Jolie sov i Fs famn i säkert en timme igår. Hon brukar inte vilja sova i famnen längre sådär så förstår att han tyckte det var underbart, haha. Tove och barnen var förbi och lekte igår och dom hade köpt med sig fika. Vi hade jättemysigt som alltid!

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sindy

    Hej Gabriella
    I hope you get good news. I will pray for Jolie
    I love reading the blog. I have been following you for a long time <3
    You inspire me so much about your clothes

    https://gabriellajoss.me/2018/03/12/tva-manader/
    https://gabriellajoss.me/2018/03/14/halva-veckan-har-gatt/
    https://gabriellajoss.me/files/2017/01/15910075_10211670126130023_203592302_n.jpg
    som i bilderna ovan Visa du dina kläder oftare Det skulle vara trevligt om du delar oftare än dessa bilder. Kram

  2. Profilbild
    Marie Dideas 🦋

    Hej! Fina
    Jag är mycket glad och upphetsad för ditt hem🙏🏻 Du kommer att hamna sugen hem snart.
    Jag ber för Jolie just nu. Jag hoppas att hjärtkontrollen går bra,jag hoppas du får goda nyheter🙏🏻🙏🏻 Lilla tjejen är väldigt stark, din kärlek till honom gör honom stark. Vad som än händer förlora aldrig hoppet, det är självklart en väldigt sorglig situation för dig, men din lilla flicka hon behöver din styrka 🙏🏻❤️ Du är mycket stark och du är en vacker mamma Gabbi! 🌷 Allt kommer att bli bra❤️ Jag ber för dig
    Jag önskar dig en underbar dag 😍 Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack <3 Jag vet inte. Vi planerar inget utan tar det som det kommer 🙂 blir jag gravid så blir jag och om inte så inte 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish