Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från Jolies första tid som ni inte har fått se än

Jason fick en ”storebror-present” av våra älskade vänner Jeanette, Adam och Elvin. Snacka om att han blev glad, haha. Dessa bilar leker han flitigt med här hemma.

Vi fick hem en ny kudde till soffan. Så himla fin är den!

Mina killar som jag älskar mest i världen.

En pytteliten Jolie. Denna pyjamas hade Jason också som bebis och den är i storlek 56.

Blev mycket snabbmat i form av bön/kikärtsgryta. Som ni kanske redan vet så äter vi just böngrytor typ tre gånger i veckan. Går så himla fort och är jättegott enligt hela familjen! Och när man har en liten bebis som man försöker lära känna så måste ju maten gå just.. fort!

Och så blev det massor med fika såklart, haha. Denna chokladtårta är så himla god. Älskar den!

Min älskade minitjej! Minns knappt att hon har varit såhär liten fast det var typ två månader sedan. Kolla dom små fötterna.. Ååååh! Mysigaste som finns.

Killen som älskar sin lillasyster. Han har varit så otroligt fin mot henne från dag ett och är fortfarande det.

Fortfarande så glad över att vi fick spendera Jolies första månader i denna lägenhet och inte i den förra som vi bodde i. Vi har trivts så himla bra men gud så skönt det ska bli att äntligen få sitt egna nu.

Mina älskade barn! Blev mycket häng i soffan i början och det är det väl fortfarande om jag ska vara ärlig. På tal om soffor så fick jag ett samtal nu på morgonen om att vår soffa levereras på fredag till huset.

När pappa hjälper en att bajsa lite =) F har alltid varit grym på att hjälpa våra barn när dom har ont i magen som bebisar.

Vår lilla tjej. Så otroligt älskad från första stund. Denna overall var ju lite för stor på dessa bilder och nu skulle hon aldrig kunna ha den.. Storlek 56..

En annan form av snabbmat. Mozarellapasta med tomater och lite spenat till.

Storebror hjälper till att klä på!

<3 <3 <3 <3 <3

Blev så sugen på bananpannkakor så F ordnade det och jag ville äta dom precis som dom var utan tillbehör, haha.. Så satt och mumsade på dessa i soffan medan jag ammade. Haha, kolla i bakgrunden förresten 😉 F busar med Jason.

Lite nytt till barnen från Elodie Details.

Åt semlor i februari såklart. Så gott!

Blev mycket gott om kvällarna också framför filmer och serier.

Köpte pärlplatta till Jason men han har fortfarande inte riktigt fått upp intresset för den.

Och våra fina vänner var förbi med lite presenter och detta fick Jason.

En trött liten tjej som fortfarande alltid sover kvar på morgonen. Hon älskar sovmorgon precis som resten av familjen.

Barnen fick nya kläder! Älskar mönstret med meloner.

F gjorde morots/zucchini-biffar. Otroligt enkla och goda!

Vår underbara lilla tjej. Här är några bilder från att hon bara var någon dag.

Blev himla mycket fika..

Hemgjorda semlor hemma hos min mormor.

Kvällsmys med pappa <3

Kommentarer

  1. Profilbild
    Denise

    Ooh hur har ni gjort biffarna? Såg jättegoda ut! Har alltid tänkt att jag inte skulle kunna bli vegetarian för att jag gillar (gillat) kött så mycket men nu har jag börjat tycka att mer och mer kött är äckligt och ofräscht och försöker hitta goda saker att byta ut mot!

    Jag har nog frågat detta förr men kommer inte ihåg om/vad du svarade men, hur har det gått för hundarna i sitt nya hem? Och hur har det känts/känns för er? Känns det inte lite tråkigt nu när ni snart får ert hus? ☺️

  2. Profilbild
    Jessica

    Hejsan! Älskar din blogg och framför allt din Instagram! Så fina bilder alltid!! Har själv en son som är 7 veckor och han har lite ont i magen ibland, tänkte höra vad F gör för att hjälpa Jolie att bajsa? 🙈

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej hej <3 Åh tusen tack! Så glad jag blir!! <3 Åh det är så jobbigt när dom små har ont 🙁 magmassage är jättebra (att man håller i benen och för dom i cirkulerande rörelser och fram och tillbaka – googla för mer info) och så brukar han hålla Jolie i grodposition ovanför handfatet eller toalettstolen så brukar hon bajsa efter ett tag. Värme mot magen brukar också fungera bra i form av ex. en värmekudde. Stor kram <3

  3. Profilbild
    E

    Så fina dina barn är! Jag undrar en sak… hur gör ni med sovsituationen med två små? Min dotter är 1 år nu och sover absolut inte hela nätter än, varken i vår säng eller i egen säng. Hon sover i vår säng nu då det är lättare att natta om då iaf. Nu är det så att jag är gravid och hon kommer att vara 1,5 år när bebis kommer. Undrar hur det ska gå till med två små.. för min dotter är otroligt lättväckt så hon hade säkerligen vaknat av en bebis som skriker på nätterna. Själv skrek hon ganska högt direkt när hon vaknade (och gör än) sedan hon var nyfödd och då tänker jag att nästa också kommer göra det.. Sover ni i samma säng? Hur funkar det? Jag vill ju inte heller att min dotter ska känna sig bortknuffad när bebis kommer och att hon inte ska få sova i vår säng mer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack <3 Åh förstår. Våra barn sover hela natten men dom sover tillsammans med oss i vår säng. Vet inte hur det hade varit om dom sov i egen säng.. Jolie vaknar typ två gånger om natten och tar bröstet (i och med att vi samsover och jag sover utan tröja mot henne så kan hon bara äta när hon vill typ, hehe) och sedan somnar hon om. Jätteskönt att få sova så mycket som vi faktiskt får. Här har jag skrivit mer om hur vi sover just nu: https://gabriellajoss.me/2018/03/15/hur-sover-vi/ 🙂 <3 hoppas verkligen att det löser sig för er och att ni kommer fram till den bästa lösningen för just er. Uppdatera gärna om hur det går sen. Stor kram fina du <3 och lycka till med bebisen <3 så spännande!!

  4. Profilbild
    Sigg

    Böngrytor är verkligen standardmat för mig med. Så gott och går ju att variera så mkt😀 bara att slänga i det man har hemma! Älskar förresten att du tipsar om kläder på instastory😊 (såg att någon klagade häromdan på att du gör mkt reklam så ville bara säga att jag uppskattar det)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är så gott och enkelt 😀 <3 åååh vad kul att du gillar det! Så glad jag blir att du känner att du får lite inspiration 🙂 kram

  5. Profilbild
    Linnea

    Så fina bilder! Jag älskar verkligen din blogg, ni verkar vara så himla mysiga och jordnära och det är så fint att du verkligen får med känslan hur mycket ni älskar era barn, syns så tydligt i både bilder o text! Tack för du fortsätter med de du är bra på, så roligt att få följa er. 😍

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish