Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar

När får ni flytta in i huset? 

Vecka 15 mest troligt. Absolut senast vecka 17 om det är något som behöver åtgärdas eller så som kommer fram vid slutbesiktningen.

Varför visar ni inte så mycket av Jolies ansikte?

En återkommande fråga.. Tycker inte att jag visar Jasons ansikte så mycket eller ofta heller. Eller mitt egna för den delen, haha 😉 Fotar ju mest från sidan och uppifrån och sådär.. Länkade detta inlägg för ett tag sedan men ni kan läsa om varför här om ni har missat tankar om att visa barnens ansikte.

Har du tips på nyttiga snacks?

Ja! Nötter och bär.. Frukt. Grekisk yoghurt med granola, banan och nötter. Finn Crisp med avokadoröra eller philadelphiaost och någon grönsak på. Havregrynsgröt som man kokar med kokosgrädde istället för vatten toppat med blåbär och valnötter + kanel. Chiapudding toppat med nötter, frön och bär. Finns massor med hälsosamma alternativ som ändå mättar bra.

Hur tänker ni kring att åka utomlands nu när ni har ett hjärtebarn. Vet att ni rest en del med Jason. 

Så långt har jag knappt tänkt. Vi tar dag för dag och ser hur allt blir. Vi lever fortfarande i ovisshet gällande vad som ska hända och hur vi ska gå vidare med hennes hjärta. Så vi får helt enkelt se i framtiden. Just nu har ingen av oss bråttom iväg utan vi ska boa in oss ordentligt i vårt nya hem nu i år.

Varför lägger du upp flera inlägg efter varandra ibland? 

Haha, denna fråga är så rolig men jag har fått den flera gånger.. Men ja, ni har rätt. Jag kanske borde tidsinställa inläggen istället för att publicera allt direkt jag sätter mig vid datorn. Som svar på frågan så sätter jag mig en stund vid datorn på dagen och skriver ett par inlägg. Och ibland slänger jag upp alla jag skriver med en gång istället för att ställa in en annan tid på dom.

Klär ni aldrig barnen i färgglada kläder? Ser ut som om dom alltid har grått och vitt på sig. 

JO! Väldigt ofta faktiskt. Men jag föredrar neutrala färger på det mesta som ni kanske vet. Dom har dock mycket i färg med och bär det ofta.

28000929_10215365560633576_550185257_n 28000779_10215365560793580_1096586094_n28054434_10215365560513573_1298699055_n

Här var Jolie bara någon dag gammal och både barnen är klädda i lite färggladare kläder.

Kommentarer

  1. Marta

    Hej! Jag personligen tycker om att du lägger upp flera nya inlägg samtidigt. Det är skönt att hitta en tid att sätta sig ner och läsa om olika ämnen, precis som om man läste en tidning. Jag har liksom inte tid att kolla 10 ggr om dagen om du publicerat något nytt. Antar att det är många av oss som har det så :- ) kram

  2. Anna

    Det med att visa barnens ansikte jag har tre barn dem stora som är snart 12 o 10 har sagt ja till att va med på bloggen därför jag inte visat nytt på dem tidigare faktiskt
    Kan komma en dag dina inte vill heller vara med men innan dess är det ju ni som avgör liksom tycker du visar Jason o Jolie ofta i bloggen med ansiktet
    Vem säger att det måste ske jämt liksom

    Ni är så fina allihop så spännande med huset o inflyttningen Jason o Jolie växer så det knakar följt er sen Jason låg i din mage o ni kolla på barnvagn o allt 🙂 tack för en fantastisk blogg

  3. Janet

    Hej
    Ibland blir jag så ledsen när jag läser frågor och svar du får på bloggen. Till exempel denna fråga om du klär barnen i färger?
    Hur kan det vara viktigt för den som ställer frågan? Känner du inte att du alltid måste förklara dig?
    Tycker att du klär dina barn jättefint och jag är precis som du, jag gillar neutrala färger. Men skulle aldrig ställa någon frågan om varför de inte klär barnen i färggladare kläder?

    Ha det bäst !
    Ni verkar vara en superhärlig familj

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är ju så <3 man får räkna med sådana frågor och att ständigt förklara sig när man jobbar med sociala medier tyvärr. Tack snälla du, betyder så mycket för mig!! KRAM <3

  4. Milla

    Dina fina barn är bedårande i allt och håller med om att små barn är så fina neutrala färger, då får barnets egna färger komma fram på ett annat sätt ❤ Keep up the good work och lycka till med inflytt, Huset ser fantastiskt ut!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh tack <3 Ja, jag trivs bäst med neutrala kläder och färger på typ allt, haha. När dom är äldre får dom bestämma själva vad som vill ha på sig men tills dess njuter jag av att bestämma det 🙂 KRAM och tack snälla! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish