Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Ett snabbt hej

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina <3

Tänkte kika in här snabbt och säga hej till er. Mår ni bra? Vi ska gå och lägga oss strax och F kom precis hem från gymmet. Blir lite fika först bara skulle jag tro. Är så hungrig konstant! Har jag tur kanske han orkar steka lite pannkakor åt oss, hehe.. Han gör dom godaste pannkakorna som finns!

Bjuder på lite bilder och så hörs vi mer imorgon. Kram.

Ser ni hur knubbig hon blivit!? Jag är överlycklig över hennes viktuppgång och ju större hon är desto bättre är det. Skulle hon behöva opereras så är det bra att hon har lite att ta av eller vad man ska säga.. Nu hoppas vi att operation dröjer länge till och så som det såg ut sist så kanske vi har tur i att det blir så. Vi ber till högre makter om att det ska bli så. Vågar dock inte hoppas allt för mycket och nu på senaste har jag varit rätt orolig då hon svettas lite smått då och då. Vet att det är normalt om dom har för mycket kläder eller liknande men det är också ett varningstecken. Ska lyfta det med läkarna vid nästa hjärtkontroll. Så som på bilden ligger vi varje kväll innan jag bär över henne till sängen när det är sovdags. Älskar att vara nära henne och höra varenda andetag. Jag älskar henne så mycket.

Fick hem så fina plagg idag som jag köpte för någon vecka sedan. Blir perfekta nu i vår och sommar. Ni hittar klänningen här. Skorna här. Tröjan här (den färgen jag har beställt verkar dock helt slutsåld). Ska såklart visa er bilder hur dom ser ut på mig senare när jag bär dom.

Dagens middag blev sötpotatispasta med grönsaks/böngryta. F och Jason lagade den ihop =)

Elementen är på plats på övervåningen nu förresten. På nedervåningen har vi inga element utan enbart golvvärme.

Torktumlare och tvättmaskin är nästan på plats. Allt i köket är också nästan på plats. Börjar bli sååå fint där! Ska visa er sen.

Längtar tills vi får bada i vårt underbara badkar.

Ska bli skönt att ha ordning och reda bland alla bestick.

Vårt golv är jag förälskad i. Ser så olika ut i olika ljus. Ser helt vitt ut i vissa ljus och ibland går det mer mot brunt och ibland mer mot grått.

Kommentarer

  1. Mia

    Vad heter golvet ? Alltså mer en Boen. Har kollat igenom alla inläggen om huset nu tror jag men hittar de inte mer en att du skulle kolla upp de😅 är i byta golv tankar så lite info hade vart toppen 🙂 ha en fin kväll

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh jag minns tyvärr inte 🙁 våra papper är nerpackade då vi ska flytta om en och en halv vecka så har tyvärr inte möjlighet att kolla där heller. Kan absolut kolla längre fram efter flytten! Stor kram <3 och ha en fin påsk!

  2. sofia

    Är det inget mellanrum mellan bänkskiva och tvättmaskin/tt eller är det bara som det ser ut? Se till att den höjs annars går maskinpark eller skiva/vägg sönder ganska snabbt. Tips (igen 😉)!

  3. Emilia

    Våran ”lilla” har också blivit knubbig, han har redan stl 68, (född 12/1) men det är så mysigt med knubbiga bebisar =)
    Hoppas du kan njuta av din fina lilla familj även fast Jolie har ett hjärtfel, allt kommer bli bra, det är jag säker på!

    Glad påsk <3 ….. ps. är sååååå avundsjuk på erat fina hus… hehe

  4. Amanda K

    Hur länkar du till sakerna i dina inlägg och dessutom kan byta ut länken till ett ord och man kommer ändå in på rätt sida? Hoppas du förstår vad jag menar. (är ny i bloggvärlden, haha)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Finns en sådan funktion för mig när jag ska göra inläggen 🙂 Maila vimedbarn så hjälper dom dig fina du, kram!

  5. Jessica Jaltém

    Hej underbara du! Jag hoppas med dessa ord kunna lugna dig ytterligare,
    Min dotter svettades som en gnu, de va på grund av amningen. Hon åt för kung och fosterland och svettades som satan bara därför 🙂 självklart ska ni ta upp de vid kontroll. Men tänkte att de orden kanske ändå lugnar er lite. Ni är så fina ihop!!! Ha en fin dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad skönt att läsa. Har ett minne av att Jason gjorde det med som sagt så det behöver ju inte vara någon fara <3 kram kram

  6. Cissi

    Hur är det med städningen av byggdamm, spån, fläckrester från kakelsättning och sånt. Kommer ni att anlita en städfirma före inflytt. Eller ingår någon form av städ då man köper färdigt hus som ni gjort? 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vet faktiskt inte.. Kommer nog inte att anlita någon städfirma utan bara ordna det sista själva. Tror dom städar bort lite iallafall, kram <3

  7. Anett

    Hej fina! Så spännande med huset! Nu är det inte långt kvar! Det kommer att bli super fint! Tänkte fråga bara hur stort är erat badkar?

  8. Leoni

    Åhh det är SÅ kul att se framstegen i huset! Så häftigt att se det gå från leverans till färdigt 🙂 Hur gör man sen när det är färdigt för inflytt med städning? Städar man själv eller har man ett företag som kommer med typ ”special”-dammsugare etc för att röja undan byggdamm och allt som byggarna dragit in? Ska bli så kul att få se när det är möblerat åhh lika taggad som ni är hahaha! Kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad roligt att du tycker det!! 😀 jag tror dom ska städa efter sig men det sista tar vi själva sedan bara 🙂 KRAM <3

  9. Marie Dideas 🦋

    Hej Gabriella!
    Jolie är en mycket söt bebis 💋 Jag ber alltid för Jolie, och jag tror att allt kommer att bli bra🙏🏻💞 Jag är väldigt exalterad om ditt hem, woow allt ser så vackert ut😍
    När du bär dessa vackra nya kläder, visar du oss? Jag är väldigt nyfiken på den svarta klänningen 🙂 Skorna ser bra ut verkligen ett bra val.

    Jag önskar er god kväll 💞 och jag vill tacka dig igen för den här vackra bloggen. Kram

  10. Emma

    Alltså jag blir SÅ glad för er skull när du lägger ut update om huset!! Ni är så värda ert drömhus så ni kan leva och växa upp med er fantastiska familj där. Längtar tills ni får flytta in!! Skönt att det går framåt med söta lilla J, tänker ofta på er. Kram!

  11. Emma

    Kan ni göra en housetour till youtube innan ni börjar möblera i huset? Och sen en när allt är klart! Vore jättekul att kolla på 😀

  12. Rebecka - Mamma till C!

    Dör för bilden på Jolie med armarna uppåt när hon sover <3<3 SÅ SÖTT!
    Blir så avundsjuk på er tvättstuga ni kommer att få i nya huset. Dröm att kunna stänga inne all tvätt sådär och inte ha en ful tvättställning framme i vardagsrummet som vi tvinas ha haha.
    kram fina du!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hon är underbar!! Verkligen så gulligt när dom ligger så 🙂 Ja, vi är så nöjda med den!! <3 KRAM fina <3

  13. Louise

    Hej Gabriella och tack för en underbar blogg! Vet inte om denna frågan har ställts förut men jag chansar: Jag och min sambo går i hustankar och vill gärna bygga nytt. Hur mycket var grundpriset på huset och hur mycket har ni lagt på extraval så som kakel, badkar, fönster etc? Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 åh, det är så olika beroende på var man bor sa vår hussäljare. För alla hantverkare kostar olika mycket och det är oftast dyrare i större städer och söderut om jag förstod rätt. Vi har lagt ut runt 4,5 miljoner totalt men vet inte vad som är tillval och inte. Tror tillvalen vi gjort landar på runt cirka 600.000 men minns som sagt inte till 100%. Kram kram

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Med tomt! Men utan garage eller arbete utvändigt på gården eller huset och ett omålat hus (enbart grundmålat). Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish