Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina <3

Helgen har varit jättefin. Jason somnade i bilen en stund under fredagen så han var superpigg när det var sovdags för honom. Vi bestämde oss för att han skulle få vara vaken och ha myskväll med oss. Så vi åt lite choklad och chips och såg på barnfilm. Och på sidan av det så gick jag och F igenom lite gällande huset och såg över våra val, inredning, planering av ekonomi och saker som ska inhandlas, hur vi ska ha vår Walk In Closet.. Finns mycket kvar att prata om dock. Det är så roligt att planera och snart får vi förverkliga också.

Vi har lagt massor med pussel denna helg också. Jason älskar ju pussel så det slutade med att jag åkte och inhandlade ett par nya åt honom med Kalle Anka på. Ska visa er senare. Han kan lägga pussel flera gånger om dagen och jag är imponerad av hur duktig han blivit på det på så kort tid.

I lördags hade jag min älskade Tove här på tjejmys och vi satt och babblade hela kvällen. Jolie var också med och satt och skrattade och pratade hon med, haha.. Hon har verkligen blivit SÅ stor när jag jämför bilder från idag och från någon månad tillbaka. Ni föräldrar vet nog precis vad jag menar. Det går verkligen för fort! Men samtidigt är jag så otroligt glad över att hon växer på sig och går upp så snabbt i vikt. Hon är med så himla mycket iallafall och vill ha ögonkontakt, prata och le. Hon räcker också ut tungan varje gång man gör det mot henne. Det händer så mycket och jag blir så stolt för minsta lilla framsteg.

Ordnade lite gott till mig och Tove. Älskar våra tjejkvällar.

Under dagen var vi och storhandlade och hämtade ut paket. Jackan jag har på mig hittar ni här (kostar bara 149:-!!). Byxorna hittar ni här. Skorna hittar ni här. 

F gjorde kikärtsgryta med massor av grönsaker till middag.

Barnen fick hem ett paket från Wooden Story. Så otroligt fina saker. Blev så glad. Tusen tack!

Detta är bland dom finaste ögonblicken jag har upplevt i mitt liv. Jason la sig bredvid sin syster och sjöng för henne. Kände hur tårarna kom fram och jag är så himla stolt över vår fina son. Han är så godhjärtad och snäll. Jag är så lycklig över att just han kom till oss. Vår fantastiska son.

I söndags var min familj här på middag. Vi bakade nyttig kladdkaka (recept kommer senare) och gjorde linscurry (länkar receptet under bilderna nedan). Och så fick Jason busa loss ordentligt och när dom väl hade åkt så däckade han direkt i sängen.

Recept på linscurryn finner ni här. 

Min familj hade köpt med en bok till Jason och påskliljor till oss =) Nu ska vi göra dag här hemma. Önskar er en fantastisk måndag. Kram!

Kommentarer

  1. Sara

    Hej!
    Min son är ungefär ett halvår yngre än Jason och har också börjat gilla att pyssla! Skulle du inte kunna göra ett inlägg om Jasons pussel där du visar upp dom, samt var du köpt dom, för lite inspiration 🙂

  2. Cissi

    Men åååh 😍 Jag klickade just hem en jacka i stlk xs. Vilken storlek har du, är ärmarna långa eller mer åt det normala hållet? De ser långa ut på dig, på bilden ovan 😊 Jag är liten och smal, 168cm med babianarmar ner till knäväcket ungefär 😂 Är lite rädd att ärmarna blir kort. Återstår att se 😅

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh förstår! Jag har storlek S och jag tycker ärmarna är normala. Jag är 170 cm lång! 🙂 kram <3

  3. N

    Kan du inte lägga upp lite bilder på Jason och Jolie vid samma ålder? Kanske skriva längd osv som jämförande? Hade varit kul att se likheter/olikheter 🙂 läste din blogg när Jason var bebis och nu känns det som att Jolie är identisk med honom utseendemässigt på bilderna!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jo det kan jag göra 🙂 kul idé! Dom är sjukt lika, haha 😀 men hon har på något vis sitt egna utseende med. Kram <3

  4. Elin

    Hur förvarar ni pusslen? Plockar ni fram de ett och ett när han ber om det? Tycker det blir bitar överallt och alla bitar blandade, och då är vi bara på knoppussel än 😂😂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja precis 🙂 vi försöker vara noga med att man får plocka bort ett pussel innan man tar fram ett nytt osv haha 😀 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish