Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lista om min blogg

Vad är det roligaste med att blogga?

Att bli inspirerad och att få inspirera andra. Ni inspirerar mig varje dag och jag hoppas att jag ger lite inspiration också då och då, hehe =)

Vad gör min blogg speciell?

Alltså min blogg är inte så speciellt. Bloggar om mammalivet, är gift och har två barn precis som vem som helst.. Typ. Men ändå så fastnar ni här inne och vill läsa om mig och mitt liv. Wow, det är stort. Jag är så tacksam för att ni kikar in här varje dag.

Hur ser min blogg ut om ett år?

Typ likadan.. Jag kanske är gravid igen (och klagar för er om min jobbiga graviditet som vanligt, haha ;)) och vi bor i huset och håller på att komma i ordning där.

Vilket är mitt bästa inlägg?

Jag vet faktiskt inte. Vad tycker ni?

Vilka andra bloggar inspirerar mig?

Jag har nästan slutat läsa bloggar sedan vi fick reda på Jolies hjärtfel. Klickar runt lite ibland men det har på något vis dött för mig. Kommer nog komma igång med att läsa bloggar snart igen men just nu är det hemnet och pinterest + instagram som gäller. Inredningsinspiration är det jag är ute efter för tillfället.

Haha alltså denna bild förklarar nog mitt liv ganska bra. Min tokiga och älskade familj. Mitt allt <3 (Haha, älskar Jolies min)

Kommentarer

  1. Marie Dideas

    Vilken underbar bild
    Jolie är en mycket söt tjej
    Jag ber alltid till honom
    En riktigt framgångsrik blogg,det är väldigt roligt att läsa din blogg💕 Jag kontrollerar ofta din blogg varje dag. Det är ett stort nöje att följa din familj..
    Ibland visar du oss dina kläder med bilder❤️❤️ Du inspirerar verkligen mig, de kläder du bär alltid inspirerade mig. Tack för den här utmärkta bloggen,vi är en stor familj här 💋💕💕

  2. Sofia

    Din blogg är jättespeciell och en av de allra bästa jag vet. Härinne kan vi ta del av positivt och negativt i livet, glädje och sorg och alltid på ett respektfullt och kärlektfullt sätt 💖

  3. Ronja

    Åh bästa inlägget måste väl ha varit när du berättade om att ni var gravid med Jason, vart så glad för eran skull! måste vara magiskt att få ett till barn också ♥ Så glad för eran skull och ska bli så roligt att följa er i huset också och få läsa/se hur Jason och Jolie utvecklas ♥ ♥

  4. Ida.S

    Jag kan berätta vad som gör din blogg speciell! Det är sättet du får dina bilder att se så vardagliga ut samtidigt som de blir så otroligt vackra. – det är ditt sätt att skriva på, långa texter som gör att man fastnar och inte kan sluta läsa. – det är ditt sätt mot dina bloggläsare, att du alltid svarar på kommentarer och verkligen ”ger tillbaka”. – det är din personlighet, ett skinn på näsan men fortfarande så otroligt genomsnäll och kärleksfull. – det är dina mål, du verkar vara en sån som bestämmer dig för något och då ska det liksom bara ske, och vi får vara med på resan.

    Du skriver att din blogg inte är så speciell men den är ju unik. Helt underbar tycker jag! Förlåt för värsta ”fangirl” kommentaren hahaha! Det var inte menat att låta så, men jag tycker att du ska veta hur bra du är. Även om jag inte känner dig så är det iallafall den bilden jag får av dig och ER i bloggen. Så fina varma människor. <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men WOW vilka fina ord.. Blir helt rörd. Så fint skrivet. All kärlek till dig och nu sitter jag här med tårar. KRAM <3

  5. Willesmamma

    Dina bästa inlägg är helt klart dina förlossningsberättelser och de inläggen du visar ”de verkliga” mammalivet då allt inte är perfekt 🙂 även om ni har det näst intill perfekt hemma så är det ändå ”roligast” att titta på bilderna som är stökiga ist för dom perfekta med filter! 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish