Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Dörrar på plats

Huset tar form allt mer. Nästa vecka tror jag att allt kommer vara klart och det som egentligen är ofärdigt nu är braskaminen, köket, alla lister och element på övervåningen (på nedervåningen har vi golvvärme).

Trappen från övervåningen.

Här under trappen kommer vi att ha ett litet förråd.

Såhär ser våra innerdörrar ut.

Lister börjar komma på plats

Barnens rum är nästan klara. Elementen ska bara upp.

Kommentarer

  1. Jessica

    Hej! Ser superfint ut!! 😍 ska bli spännande att se allt när det är helt klart! 👌🎉Måste bara höra i ett tidigare inlägg hade ni haft elektriker som fixade med belysning, är alla uttag klara nu? Skiljde det sig mycket i pris mellan spotlights och vanliga eluttag för lampor? ☺

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 tack! Åh, det minns jag inte. Men ja, spotlights var rätt så dyrt. Minns dock inte skillnaden eller exakta priser, kram! 🙂

  2. Jasmin

    Kan du inte göra en ”empty house tour” när ni fått nycklarna? Visa upp hur allt är innan möbler och sen visa allt efter? Hade varit så kul att se er grundtanke och sedan det färdiga resultatet!

  3. Sara

    Åhh vad kul att det börjar ta form nu! Följt er sedan Göteborg tiderna och innan söta Jason kom till världen. Önskar er all lycka med huset ♡♡

  4. sofia

    Ett tips är att alltid beställa vita snickerier och dörrar samt dosor i samma kulör som vita väggar. Vi gjorde det misstaget att inte göra det när vi flyttade in i vårt nya. Om ett år eller två kommer det att se nikotingult ut.

  5. .

    Hej. Jättefint blir det! När kommer ni flytta in? Känns nästan som att det var förra veckan ni började bygga, haha :)). Vill bara passa på att hylla dig för din fantastiska blogg. Trots att jag är ganska mycket yngre än dig läser jag här varje dag och ser dig verkligen som en förebild. Stor kram till dig och din fina familj!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det har gått så snabbt! Slutbesiktning är 12e april så där någon gång 😀 kram och tusen tack <3 blir så glad!!

  6. Louise

    Hej! Inget illa menat men måste fråga bara när ni bygger så fint och lägger ner massor av pengar. Varför sätter de inte dörrkarmarna till 100%? Listerna alltså.. De gersågar inte upptill?

      1. sofia

        Ja så här gör de i nya hus nu. Likaså golvlisterna. Om man inte säger att man vill ha det klassiska. Gersåga tar ju lite extra tiid och passning.

      2. Louise

        Åh svårt att förklara!! Menar att upptill kring lister, blir det ju två som är längs med dörren och en över. Istället för att det blir två kanter som syns väldigt tydligt, sågar man diagonalt så att skarvarna knappt syns!! Jag kan visa bilder om du vill, bor i hus och vi har med snickarhjälp delat av ett stort sovrum i två och fått hjälp med två innerdörrar och lister, där är det gersågat😀 Du kan googla på det så ser du! Annars tack för en fin blogg:)

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Åh okej, då förstår jag 🙂 jag tycker att det ser bra ut som det är men googlade nu och förstår vad du menar 🙂 det var jättefint, kram 🙂 och tack!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish