Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

God morgon fina ni. Vill kika in och önska er en härlig fredag. Delar lite bilder från igår också. Stor kram!

Blev mycket mys i sängen igår. Jag och Jolie somnade en lång stund mitt på dagen ihop. Det mysigaste som finns. Hon är så söt när hon vaknar och gnuggar sig i ögonen och sträcker på sig så att hon blir superlång, haha. Min lilla älskling <3

Fick lite update från huset. Köket är på gång och trappen är på plats. Nu händer det verkligen mycket varje dag. Golvet är helt klart nu också.

Vindruvor till mellis. Alltså hur perfekt är inte detta klase!? Fick massor med respons på den på insta story om att den verkligen var sådär PERFEKT och jag kan inget annat än att hålla med, haha.. =)

Jag har fått världens cravings på pannkakor. Är svårt att låta bli då F gör så himla goda. Jason ville också ha det igår så det fick bli gårdagens middag. Mums!

Kommentarer

  1. Lotta

    Hej,
    Vill inte på något sätt bestämma över va du ger dina barn, men vindruvor som inte är delade är inte alls bra o ge barnen. Storleken på en vindruva är exakt så stor att den kväver ett barn om dom sätter den i halsen. Senast förra veckan dog en 2 årig liten kille i Danmark på grund av detta. Så mitt tips är att dela på dom så inget händer.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tänkte inte allt för mycket på det 🙂 Köper ekologiska ibland och ”vanliga” ibland. Tar dom som ser finast ut 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish