Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Babygym

Dom här bilderna tog jag när Jolie var någon vecka gammal. Har tänkt lägga upp dom länge men tiden har bara runnit iväg och nu är hon två månader, haha.. Hur fint är inte vårt babygym förresten? Hon hade inget intresse av det då och jag la henne där i någon minut enbart för bildernas skull. Men visst är det lite annorlunda och fint? Tycker om det massor och det hoppas jag hon också ska göra längre fram. Jason hade aldrig något sådant när han var bebis.

Kommentarer

  1. Ann

    Annorlunda är det väl. Det verkar ta ganska mycket plats och det är för hård för en bebis som rullar och kryper tycker jag. Det kommer att bli roligt att läsa dina åsikter om det om några månader.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish