Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Pannkaksbrunch och bebismys

Inlägget innehåller en annonslänk

Hej på er <3

Igår startade jag dagen med brunch och bebismys. Så mysiga timmar med lite tjejsnack och så fick jag tanka massor med ny energi. F var på Leos Lekland med Jason och sedan hämtade dom upp oss och vi åkte förbi huset och åkte efter det hem och lekte resten av kvällen. Jag läste massor med böcker för Jason innan han skulle sova också och det var så fint att se hur med han var. Han är verkligen ”aktiv” i läsningen nu och pekar, visar och härmar. Mot kvällen åkte F till gymmet och sedan kom han hem och stekte pannkakor. Var så sugen på det så det var inte klokt! Jag hatade pannkakor när jag var liten och nu är det typ det godaste jag vet, haha.. Tänk hur mycket som kan förändras med åren.

Idag ska vi umgås med vänner och ikväll ska vi på möte på förskolan som Jason ska börja på. Vet dock inte när men eventuellt så blir det 15/timmar i veckan till hösten. Om det känns bra för oss alla och om det är okej med Jolie. Vi vet ju inte hur allt kommer att se ut för oss så vi får ta dagarna lite som dom kommer. Men blir bra med ett informationsmöte iallafall och då får vi chansen att ställa mer frågor och träffa dom som arbetar på förskolan med.

Hoppas att ni får en fin dag. Kram!

På morgonen gjorde vi avokadomackor till frukost. Vi hade köpt perfekta avokados som ni ser. Det är lycka, haha!

Så gott! I dessa pannkakor hade vi vaniljyoughurt istället för mjölk och så lite bikarbonat. Minns inte exakt vad mer som var i men det var utöver detta ett ”vanligt” recept på amerikanska pannkakor.

I huset har dom nu börjat med kaklet i köket. Kommer bli SÅ fint då det sk gå hela vägen upp till taket + vit fog på det. Det grå som sticker fram är inte vår bänkskiva utan bara ett skydd nu när dom ordnar med kaklet.

Lilla Jolie som har börjat vara vaken allt mer om dagarna. Och hon är så lik F! Och hon är också otroligt lik Jason när han var bebis.

Hade på mig jättefina och sköna byxor. Om ni gillar sköna brallor så måste ni spana in dessa. Som mjukisbyxor att ha på sig. Helt i min smak med andra ord. Ni hittar dom här.

Fick ett pressutskick från Maria Nila och Vass PR igår.

Kommentarer

  1. Hannah

    Ja, verkligen lik din man! 😊 Tänk att ni snart får tillträde till ert hus, det måste kännas fantastiskt!

  2. Cecilia

    Låter som en mysig dag! Vad spännande och kul att få gå på möte på hans framtida fsk 😍 En fråga, jag vet att du skrivit att J är blöjfri men är han det även på natten eller har han blöja? Kram

      1. Cecilia

        Vad duktig han är! När blev han det under natten och hur gjorde ni? Antar att han inte dricker välling på kvällen? <3 Kramar

        1. Gabriella Joss
          gabriellajoss

          Jamen ellerhur!! Vi körde all in direkt. Han fick sova utan blöja och kissade i sängen två nätter i rad men efter det slutade han med det och ibland vaknar han på natten och väcker oss och vill gå på toa men oftast sover han bara hela nätterna och vaknar på morgonen och vill kissa, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish