Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina <3

Jag ska strax röra mig mot min vän Hanna för lite brunch och bebismys. Ser fram emot att bara umgås och prata. Hoppas att ni all får en fin dag! Delar lite bilder från gårdagen här nedanför.

Startade dagen hos frisören igår. Blev så himla nöjd med resultatet som alltid. Kommer ett inlägg om det lite senare. Familjen kom och hängde på salongen en stund som ni ser. Passade på att amma Jolie i sömnen, Det är så gulligt när dom små äter medan dom sover. Gud vad stel hon såg ut på bilden förresten! Ligger helt spikrakt i min famn. Tror det är overallen som får det att se ut så. Sedan kom iallafall Tove och Adi och mötte upp oss och så åkte F iväg med Jolie medan Jason stannade med mig. Vi gick och åt lite sushi. Såå gott!

Jason får alltid en egen sushi. Han gillar verkligen det! Denna gång provade han sushi med ägg på (dom gula bitarna) och gillade dom också.

Jag hade på mig en tröja från BIKBOK igår. Väldigt fin och praktisk att amma i.

Vi gick lite i butiker och satte oss sedan och fikade och pratade. Barnen lekte loss i vanlig ordning.

När jag kom hem så la vi lite pussel. Det är nya favoritgrejen här hemma som jag nämnde tidigare. Någon annan med en tvååring där hemma som älskar pussel? =)

Mys med pappa <3 Visst har hon blivit stor!? Vår lilla tjej som inte är så liten längre. Hon väger strax under 6 kg och är 61 cm lång (fick vi veta den 15:e på kontrollen på sjukhuset).

F slängde ihop lite middag. Fick lite frågor på insta story om vad det är i och det är bara sojabitar från ICA:s egna märke som är steka i olja ihop med broccoli och röd paprika, salt, peppar och havregrädde. Det får koka ett tag tillsammans under lock tills allt är mjukt och sedan serverades det med råris. Jason åt också och han som brukar ha svårare för broccoli åt en stor portion och märkte knappt att det fanns i. Kanske för att den hade blivit så mjuk skulle jag tro.

 

Sen åkte F till gymmet på kvällen och jag blev kvar med lilla Jolie i soffan. Jason sov i sovrummet och hon sov på mitt bröst. Jag såg på repriser av ”Bonde söker fru” och åt glass med blåbärssmak, hehe.. Visst ser Jolies overall mysig ut förresten? Det har blivit hennes ”hemmaplagg” som hon har här om kvällarna innan läggdags. Hon sover så gott i den medan vi hänger i soffan och den håller henne sådär varm och gosig. Märks att hon tycker om den jättemycket och den är dessutom lite för stor vilket gör det lite extra mysigt.

Sedan kom F hem och gjorde avokadomackor till oss. Det var rätt sent redan då men jag knappade lite på datorn och sedan ordnade vi med tvätten. Hade blivit ett helt berg på bara några dagar. Och så väntade sängen efteråt. En jättefin tisdag hade vi i sin helhet.

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är så olika <3 jag vaknar oftast inte när hon äter på nätterna utan hon tar bara bröstet när hon vill. På kvällen äter hon sig till sömns. KRAM <3 och tack!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish