Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Golvet är på plats

Golvet i huset är på plats och jag Ä L S K A R det! Hur fint är det inte!? Det är verkligen så.. VI. Haha.. Sådär färglöst och tråkigt 😉 Haha, nej men det är verkligen vår stil och vi är jättenöjda med det. På bilderna ovan ser ni det i lite olika ljus.

Och en liten tjuvtitt på vasken i tvättstugan. Den är så fin och matchar snyggt med sitt mörkgrå till golvet där inne + dom andra valen vi gjort. Ni ska få se helheten sedan när allt är på plats.

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det kommer från BOEN men minns inte exakt vad det heter. Har nämnt det förr under kategorin ”Vårt drömhus” här på bloggen så kika bland inläggen där, kram

  1. Emmy

    Hej! Älskar golvet i tvättstugan! Vi ska göra om vårt badrum och jag vill ha nåt liknande 🙂 Vad heter erat kakel och vart köpte ni det?

  2. Jennie

    Åh vad fint de blir 😍 ska bli så spännande och roligt att få följa eran resa till flytten in i huset. Jag ska flytta nästan samtidigt, den lägenheten jag ska flytta till håller på att renoveras just nu och jag ska nytt kök 😍 sååå spännande 🤗 läser din blogg varje dag men första gången jag kommenterar här. Har gjort de mellanåt på Instagram. Ni får ha en fortsatt trevlig dag kram på er!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men såå roligt! SÅ spännande 🙂 <3 så glad jag blir, tack för att du tog dig tiden att kommentera 🙂 KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish