Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

God morgon vänner <3

Hoppas att allt är jättebra med er! Vi mår bra och det känns skönt att dagarna går fort och att vi närmar oss flytten till vårt hus. .

Dagens planer: 

–  Jag startar min dag hos frisören idag. Har så mycket utväxt så det är inte klokt, haha.. Så det ska bli skönt att göra något åt den och få lite egentid. Jag har svårt att slappna av och inte se några måsten när jag är hemma. Finns alltid något att städa eller fixa, leka och busa med barnen, laga mat, tvätta.. Alltid något projekt på gång och jag tar mig sällan tid för bara mig när vi alla är hemma. Man är värd den där egentiden där man kan smita iväg för sig själv då och då. Tanka ny energi och bara vara. F har barnen under tiden och jag ska bara njuta av gott kaffe, choklad och att bli ompysslad och fin i håret.

– Vid lunch kommer Tove och Adi och så ska vi luncha. Det blir sushi! Jason älskar det så F ska skjutsa in honom till stan när jag börjar bli klar hos frisören. Sedan tar vi med killarna och hittar på något. Jolie får stanna hemma med sin pappa så får jag lite egentid ihop med Jason.

– Betala fakturor! Dessa tråkiga måsten.. Men det ska göras så jag tänkte ta tag i det idag.

– Ringa BVC och boka in tremånaders-kontroll för Jolie. I och med att vi har gått på så extremt täta läkarbesök så har vi inte gått till BVC ännu. Vi väger och mäter ju varje gång vi är på hjärtmottagningen utöver alla andra kontroller samt ultraljudet som görs. Men nu har vi ju en hel månad tills nästa besök. Känns så otroligt skönt men jag vågar inte glädja mig för mycket över det än. Om allt ser stabilt ut nästa kontroll med så kommer jag nog våga slappna av lite mer i att det faktiskt kanske kommer vara stabilt ett tag framöver. Men det är ju ingen som vet hur det kommer att bli såklart.. Håll tummarna med oss. Jag börjar känna mig allt mer stabil i mitt mående förresten och det är jag glad över. Jag är dock fortfarande rätt upp och ner och ibland äter dom där tankarna upp mig och får mig att gråta, gråta och gråta. Men sakta men säkert och det blir bättre för varje dag. Orkar Jolie kämpa så orkar jag. Påminner mig själv om det varje dag när det känns jobbigt.

– Köpa handdukar! Jag har spanat in några fina handdukar på H&M Home så dom ska jag inhandla idag till huset. Visar er sedan såklart. Vi har en del handdukar men dom tvättar vi så ofta så dom är galet slitna. Så ska bli roligt med lite nytt och fräscht.

Hoppas att ni får en underbar dag. Stor kram!

Igår blev det en amningspaus i bilen. Vi hann med rätt mycket igår. Handlade mat, tvättade, städade, var på biblioteket och lämnade igen gamla böcker + lånade nya. Sedan åkte jag till Trygg Hansas kontor och spelade in en ”podd” ihop med Alexandra till ett samarbete vi ska ha framöver. Jolie sov i babyskyddet hela tiden och F och Jason drog till Leos Lekland under tiden.

Vi pratade om vad man gör när saker och ting inte riktigt blir som man har tänkt sig, hur ett försäkringsbolag kan komma in i bilden och lite kring Jolie och hur vår tid har varit fram tills nu. Det känns fint med ett lite mer personligt inslag i detta samarbete. Hoppas att slutresultatet blir bra och ni ska såklart få höra det sedan.  Jag tycker ämnet är otroligt viktigt att prata om även om det kan kännas tufft att börja prata om det. Vi är långt ifrån ensamma om att hamna i denna sits och jag delar gärna vår resa genom allt detta. Jag känner mig ensam i detta många gånger och finner stöd i att läsa om och prata med andra som är eller har varit i samma situation.

Vi fikade igår också efter att vi hade lånat böcker på biblioteket. Mackan var såå god med röra på olika grönsaker, kronärtskocka, aubergine.. Mmm!

Jason drack smoothie på bland annat apelsinjuice, mango, mynta. Nöjd kille som fick egentid med mamma och pappa medan lillasyster sov.

Gårdagens Jolie. Kläder i storlek 74, haha =) Lite stora som ni ser men sitter ändå okej. Både byxor och tröja från H&M. VI har beställt ny bilbarnstol med en ”bas” som man sätter fast i bilen. Ska visa er sedan när det landar här hemma.

Just nu läggs det mycket pussel här hemma. Såhär såg det ut på morgonen efter att vi hade ätit frukost.

Mammas <3 Han har blivit så stor!! Hänger inte med. Tänk att jag varit hans mamma i snart två och ett halvt år.

Han somnade i bilen en stund och hade svårt att vakna till efteråt. Han sover ju inte dagtid sedan ett par månader tillbaka men somnar han i bilen så går det bra då det blir så korta stunder. Passade på att mysa lite extra, hehe.

Till middag kokade vi glutenfri pasta på sötpotatis, ägg och linser (såå god, finns på ICA!) och så gjorde vi sås på schalottenlök, körsbärstomater på burk (som vi klippte sönder innan), fetaost, basilika, salt, peppar, lite vitlök och färdigkokta linser på tetra. Mums!

Jag beställde lite nytt till mig själv också igår när barnen somnat. Jag blir glad av att shoppa när annat känns jobbigt. Det är lite som terapi. Sjukt beteende egentligen.. Men sen har jag ju alltid gillat att shoppa oavsett humör också! Någon skrev att jag ljuger när jag säger att jag köper/beställer saker och att jag egentligen får allt via samarbeten och NEJ så är det inte. Jag är jättebra på att markera ut samarbeten och gör ALLTID det. Då står det alltid att ”inlägget är ett annonssamarbete” högst upp och längst ner i inlägget. Ibland får jag gåvor från företag (som alla andra bloggare) och då skriver jag oftast att det är en present om jag ens nämner/visar grejerna. Om ett företag skickar något utan krav på motprestation så räknas det ej som ett samarbete och då behöver bloggaren egentligen inte heller skriva ut det. När jag använder annonslänkar/adlinks skriver jag också alltid ut det. Jag är väldigt noga med att markera ut det då jag faktiskt blivit anmäld och fälld en gång av RO och inte vill bli det igen (detta var år 2015 när reglerna för allt detta började falla på plats). Då berodde det på okunskap men idag är jag påläst och vet hur jag ska jobba på ett korrekt vis. Så ni kan alltid lita på att jag markerar ut köpta och sponsrade inlägg. Och har jag köpt något/fått något så tipsar jag om det ibland med utan att få något för det bara för att jag genuint vill tipsa er. Oj, vad långt jag skrev nu, haha =)

Kommentarer

  1. Profilbild
    Daniella

    Åh vad gosig hon är eran lilla tjej! Så roligt att få kika in här och läsa om dig och din fina familj😍 och så fina kläder! Min lilla tjej fyller 1år imorgon och kan fortfarande ha storlek 74, så olika det kan vara! ❤

  2. Profilbild
    Cassandra

    Hej Gabriella! Älskar din blogg och du verkar ha en så härlig familj.
    Jag undrade en sak, hur går det med Jasons tal? Har det kommit igång mer? I dina senaste videon verkar han inte prata så mycket trots att han är nästa 2,5 år, men förstår också att videon är en så liten del av er dag att man kan inte utgå från det 🙂 Berätta gärna!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej Cassandra <3 tusen tack! Blir så himla glad! Jason är ju sen i talet men pratar litegrann nu.. Dock uttrycker han sig mest på andra vis och gör sig förstådd med kroppsspråk och så istället. Vi hoppas att talet hinner släppa ordentligt tills han fyller tre i oktober. Kram

  3. Profilbild
    Emelie

    Hur mycket behöver du pumpa ut för att vara borta en halv dag? Förstår att det är svårt att säga exakt, men hur mycket äter hon per gång? Jag får bara ut ca 30 ml och tycker det känns lite lite! Kram ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Lite över 200 ml <3 ja, det tar ju ett tag att pumpa ut. Kämpa på! Ju mer man pumpar ju bättre blir man och desto mer kommer det. I början med Jason fick jag inte alls ut mycket utan fick pumpa i omgångar om jag skulle iväg. KRAM fina du <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish