Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker mina barn har lärt mig

– Att vara mer ödmjuk! Jag har fått en mer ödmjuk inställning till livet, andra människor och andras liv och problem.

– Att inte ta något för givet. Nu efter att vi fick besked om Jolies hjärtfel så har jag verkligen lärt mig att inte ta något för givet. Varje dag är en gåva och man får vara tacksam för det liv man har och att man lever.

– Vad kärlek verkligen är! Känner ni andra mammor igen er? Man älskar ju andra i sin närhet och familj men kärleken till ens barn är alldeles speciell och går inte att förklara med ord. Den där villkorslösa kärleken som gör ont i hela kroppen och som får det att pirra i hela magen.

– Att lita på mina instinkter. Om något känns fel så är det oftast det.

– Hur stolt man kan vara. Jag är stolt för allt! Minsta lilla teckning, nytt ord.. Alltså verkligen.. ALLT.

– Att det inte alltid blir som man planerat! Man kan planera hur mycket som helst. Att man ska amma, inte amma, hur man ska sova, vad barnet ska äta och inte äta, hur mycket skärmtid man ska ha.. Det blir ju vääääldigt sällan som man faktiskt har planerat. Man vet aldrig vad som händer med barn helt enkelt. Speciellt inte innan man har fått dom, hehe.

– Jag behöver inte vara perfekt. Okej, jag är fortfarande perfektionist och vill att hemmet ska vara skinande rent, vara en bra mamma, fru och vän.. Men samtidigt så känner jag att det inte spelar någon roll längre. Det viktigaste är att jag ger mina barn vad dom behöver och finns där för dom. Och det bästa är att mina barn älskar mig precis som jag är.

– Hur stökigt det kan bli på kort tid! Haha.. Här tror jag alla mammor kan känna igen sig. Man städar och plockar och tvättar och stökar undan.. Några minuter senare är det ett bombnedslag igen.. =) Men vad gör det om 100 år!?

– Man kan inte bry sig om vad alla andra tycker och tänker. Jag har alltid varit så att jag bryr mig om andras tycke och tanke. Men nu? Nej, det har jag varken tid eller ork för. Man kan inte göra alla nöjda och vem bryr sig egentligen om vad andra (som jag ändå inte bryr mig ett skvatt om) tycker om mig? Jag har viktigare saker för mig i livet och detta är verkligen tankar som har kommit sedan jag blev förälder. Och så har jag också lärt mig med tidens gång att alla kommer att ha tankar och åsikter angående föräldraskap och graviditet. Inom dessa ämnen är nämligen alla föräldrar ”experter”. Och visst är det så. Men jag är också expert när det kommer till mina egna små i så fall, haha. Man kan ju lyssna på allas tips och råd men välja själv vad man tar åt sig av och vad man faktiskt gör av dom. Allt passar inte alla och vi är alla olika. Det är viktigt att komma ihåg det tycker jag.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sofia

    Hej Gabriella!💗
    Vill bara säga att jag nyss har hittat hit(både till din blogg och instagram) och jag tycker du verkar vara en så himla fin mamma och jag får så mycket inspiration av dig.
    Och dina barn är så fina😍
    Och en dröm för mig är att bygga nytt hus så det är så roligt att se bilder från när ni bygger ert drömhus.Det blir så fint.
    Vi har fyra barn och vår minsta son(som är 2,5 år nu) har också ett hjärtfel,dock ett litet som tur är.
    Pulmonalisstenos heter det och vi fick veta det när han var 6 månader gammal.
    Barnläkaren trodde först att han skulle behöva opereras men vi skulle avvakta och på nästa ultraljud var det så mycket bättre och nu ska vi göra nytt ultraljud när han är 3 år och om det fortfarande ser lika bra ut kommer han inte att behöva göra några mer undersökningar.
    Så jag är så himla tacksam för att det har blivit så bra.Jag förstår din oro.Jag var så himla orolig för vår son,även fast läkaren sa att han hade ett litet hjärtfel.
    Tänker på er och hoppas att allt kommer gå bra med er tjej,och vad skönt att hon mår så bra som hon gör ändå,det är ju det viktigaste💕det sa läkaren till mig när jag oroade mig,att han är pigg och leker för fullt är ett tecken på att det inte är någon fara.
    Stor kram till dig/Sofia

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej <3 Men tusen tack för så fina ord. Blir otroligt glad!! 🙂 <3 Åh vad skönt att höra att allt ser så pass bra ut och att ni inte behöver gå på kontroller allt för ofta. TACK för så fina och förstående ord återigen. Får så mycket pepp och hopp av din kommentar. ALL kärlek och stor kram tillbaka till dig. Hoppas allt är bra med er. <3

  2. Profilbild
    Julia

    Alltså ÄLSKAR ditt hår 😭 tröttnar på mitt efter 5min & sätter upp det i en knut, för jag tycker det bara hänger där 😂
    Fin lista med många fina ord! ❤️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack <3 så känner jag om mitt också hela tiden kan jag lova 😉 Förutom när jag precis varit hos frisören haha 😀 kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish