Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Favoriter till läpparna

Just nu är detta mina tre favoriter till läpparna. Hudsalvan gillar jag för att jag har så torra läppar denna tid på året. Smörjer mig alltid med den innan jag ska sova och vaknar med mjukare läppar. Det matta ”läppstiftet” kommer från NYX och heter ”Stockholm”. Använder det varje dag och har gjort läääänge. Och så älskar jag läppglanset från Estelle och Thild i färgen ”garden party”.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Jungfrumamma

    Jag har också några från NYX älskar verkligen dessa. DE ger en naturlig färg på läpparna och är såå fint! Jag gillar London mest (tror jag att den hette, nu blir jag osäker :-D)

  2. Profilbild
    Julia

    Den matta blir inte kakig? 🙈 har velat testa.. men vågar inte, eftersom jag har så torra läppar nu under vintern. Är rädd att det ska lägga sig i ”sprickorna” 😂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jo lite, haha 🙂 har lite problem med den denna årstid så man får skrubba läpparna ofta och smörja in dom varje kväll för att hålla dom återfuktade, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish