Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Några plus just nu

+ Vi fick hem ett sådant fint bud från Libero med en gosig nalle och lite kuponger på blöjor till Jolie. Blev så glad, tusen tack! Just nu använder vi Libero touch i storlek 3 på henne. Vad använder ni för blöjor på era små? 

+ Efter min första behandling med microneedling är jag såld! Längtar redan tills nästa behandling. Har fått så mycket ny glöd och lyster i ansiktet och mina ojämnheter som jag upplevde är så sjukt mycket mindre synliga. Jag är faktiskt nöjd med min hy för första gången på väldigt länge och kan knappt föreställa mig hur fin den kommer att vara efter fem behandlingar till!? Förstår inte varför jag inte gjort detta tidigare.

+ Jolie blir bara allt mer aktiv och har börjat lyfta huvudet massor, se sig omkring, skratta, le, ”prata”. Är så roligt att följa hennes framsteg varje dag och det går så himla fort. Den där ”nyföddtiden” är förbi nu och det kommer hända mycket i hennes utveckling nu under kommande månader.

+ Jag och F är inne i en bra period i vårt förhållande. Vi har haft fullt upp med att landa i livet som tvåbarnsföräldrar och inte riktigt haft ögon för varandra på samma vis som vanligt. Nu när rutinerna kommit allt mer så börjar vi hitta tillbaka lite mer till att vara ett par och inte bara föräldrar. Det kan vara så enkla saker som att man hinner pussa varandra till att vi hinner få en stund i soffan ensamma och bara kramas medan barnen sover.

+ Jag har verkligen världens bästa läsare här på bloggen! Ni är verkligen bäst och förtjänar att höra det hela tiden.

+ Min huvudvärk är så gott som ett minne blott. Minns ni att jag skrev att jag hade ont i huvudet ofta? Det var en kombination av spänningshuvudvärk och att jag inte drack tillräckligt med vatten nu när jag ammar. Nu försöker jag svepa tre flaskor på förmiddagen och tre på eftermiddagen + en innan jag ska sova. Låter kanske sjukt mycket men jag behöver det nu, haha.. Dricker ni andra som ammar också mer vatten än vanligt? Eller är ni slarviga med att få i er vätska? Det är lätt att glömma och mitt bästa tips är att ha en vattenflaska i varje rum så att man alltid har dryck nära till hands oavsett var man befinner sig i sitt hem. Jag har en i sovrummet och en i vardagsrummet.

+ Älskar vår fina sackosäck från NG Baby som används flitigt här hemma. Och den är dessutom en sådan fin inredningsdetalj då den är ljusgrå i linne.

Kommentarer

  1. Emma, Nils mamma

    Vi kör och har alltid också kört på liberos märke! På kroppsrengöring och blöjor.

    Älskar deras touch! Alltid gjort, att man snabbt kan öppna byxorna och kolla på gula randen om den blivit blå är fantastiskt! Sparar minst 1 blöja/dag. 😀🙏🏼 Vi använder strl 6 till Nils 18 månader.

  2. Sandraslantliv

    Vi kör Libero touch 3 vi med tycker dom är bäst! Dricker oxå mer vatten än vanligt nu när man ammar helt klart och måste ha en stor flaska vatten brevid sängen på natten. Hur många gånger ammar ni/natt? Fick ju vår lilla kille bara två dagar efter er Jolie och han somnar gärna vid bröstet och vaknar typ efter 2tim igen och vill amma, så blir inte mycket sömn..:/

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Låter ju jättebra 🙂 samma som vi då! Vet faktiskt inte.. Ibland en gång och ibland fem gånger.. Är så olika. Jag sover mig genom amningarna då vi sover ihop och hon tar bröstet när hon vill typ.. <3 åh förstår det 🙁 är så jobbigt när man inte får sova. Hoppas du får sova mer snart. Du gör det så bra! KRAM fina du <3

  3. Emelie

    Vi använder libero up&go stl 6 på våra flickor tycker dom är bäst! Stora som blir 3 år i maj satsar vi på att hon ska bli blöjfri i sommar hade tänkt göra det på jullovet men väntar tills man har mindre kläder och vi har flyttat till hus med egen tvättmaskin 😉 lilla på 1,5 år ska vi börja med tygblöjor på då hon är så himla känslig och lätt blir röd och irriterad plus att det blir mer ekonomiskt!

  4. Kim

    Sånt är jag orolig för som gravid. Hur det kommer bli mellan mig och min sambo efter barnet är fött. Har ni alltid haft lätt för att hitta tillbaka till varandra? Bråkar/tjafsar ni mer/mindre efter att ni skaffat barn än innan? Har relationen blivit bättre/sämre efter? Haha nyfiken i en strut. Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår det 🙂 nej, vi bråkar snarare mindre efter att vi fick barn. Man väljer sina strider mer 🙂 Däremot så har man ju inte samma tid för varandra och man springer ju inte runt och är nykär konstant.. Men man har ju sina nykära stunder som man kan leva länge på. Relationen blir ju finare och djupare på något vis känner jag, kram

  5. Caroline

    Vi använder tygblöjor 🙂 känns självklart för oss då vi försöker värna om miljön och bidra på det vis vi kan 🙂 plus att det är sjukt snyggt, ekonomiskt och (faktiskt!) högst okomplicerat och simpelt.

  6. Tess

    Det är verkligen helt sjukt hur fort de små växer ibland. Visst vår dotter var lång men lillebror är liksom ännu längre. Folk tror nog att vi överdriver ibland när de vill veta vilken storlek han har. Han är 6 månader nu och vi har redan stl 80 på kläder. Han kan ha vissa plagg i stl 74 /80 men rena 74 är bara glömma. I referenstabellen så räknar man med att bebisar börjar använda 74 vid 6 månader men inte på vår lilla herre inte. Han var aningen lång när han föddes men syrran var ändå längre, grejen med lillebror är att han växte 1dm på 6 veckor, helt galet! Du frågor om blöjor. Jo med tanke på att han väger lite över 10kg så börjar det bli dags att byta till stl 5 snart (libero) Det hade storasyster tills i somras så hon var 2 år lite drygt. Det finns verkligen barn i alla storlekar. Han är ju världens goaste, lite jobbigt att trösta stående men det får lov att gå, stora bebisar blir ju också ledsna ibland.

    Appropå stora barn, jag blir lite trött på alla frågor som oj kan han inte det och det än han är ju så stor? Som att folk förväntar sig mer av honom, men bara för att han är lika lång som en 3 månader äldre så har han ju inte kommit lika långt i utvecklingen. Så är det även med storasyster, ibland får vi frågor om hon inte ligger efter med språket, det gör hon inte hon är helt åldersadekvat men då jämför man henne med ett äldre barn bara för att hon är lång. Jag brukar tänka på att bemöta barn utifrån hur de är och inte tänka så mycket på storleken. Jag tänker, hur är det för er har för mig att du skrivit om att Jason också är lite längre än snittet. Möter ni folk som förväntar sig mer av honom för att de tror att han är äldre på grund av sin längd.
    Lite lång kommentar.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad kul att du också haft stora barn haha 🙂 Jaa, lite faktiskt! Folk tror ju ofta att han är äldre än vad han är.. Många tror att han är runt 3/4 år för att han är lång, hehe.. ;p Det är störande men man vänjer sig och så får man ju förklara hur gammal han är 😉 Tack för att du delade med dig. Kram!

  7. Camilla,10 barnsmamma vid 33 år

    Låter härligt😊❤️
    Även jag och min man har hittat tillbaka till varandra efter en tuff period.
    Man behöver tid som par oxå,inte bara vara förälder.
    Vi tappade helt enkelt blrt varandra efter 17 år tillsammans ,det var bara barnen hela tiden och ingen som helat barnvakt,men nu har vi hittat tillbaka och det känns så bra❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish