Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Min älskade tjej

Älskar ihjäl mig i henne varje dag. Hon är så fin och helt… underbar. Kan ligga och se på henne i evigheter och vi har även sååå djupa pratstunder där hon sitter i mitt knä och babblar, ler, skrattar.. Känns nästan som att hon förstår allt jag säger redan. Min fina älskling. Min bästa tjej som är den starkaste jag vet.

Kommentarer

  1. Malin

    Hur kom det sig att du började blogga? Hur länge bloggade du innan du blev ’proffs bloggare’. Kan man försörja sig på blogg och vad är ditt bästa tips om man vill börja blogga?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ville skriva av mig typ 🙂 bloggade kanske ett år innan jag kunde tjäna pengar och sedan blev jag gravid och då gick det bara bättre och bättre. Kunde leva på min blogg redan när jag var gravid med Jason 🙂 Jag kan försörja mig på min. Mitt bästa tips är att våga vara dig själv och hålla en röd tråd på innehåll samt variera inläggen, kram

  2. Tina

    Det ser så himla gosigt ut i eran säng jämt… har ni några särskilda täcken eller så?? 🙈😍 så söt är hon förresten!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack 😀 <3 vi har dubbeltäcke från IKEA och annars köper jag mest sängkläder på H&M 🙂 några på bilden är dock från Odd molly! Jolies kudde är från NG baby, kram<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish