Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntHjärtebarnVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Lättad

Hej fina <3

Jag är så otroligt lättad. Igår fick vi veta att allt är stabilt fortfarande för vår lilla tjej. Satt med lyckotårar när läkaren sa det. Ni anar inte hur glad jag är över detta! Vi fick också en månad tills nästa besök. Alltså LYCKA! Så skönt att det inte förändrats mot det sämre. Vår starka supertjej!

Något som vi också gjorde igår som jag inte berättat för er är att vi kollade Jasons hjärta. Jag bad om att få lyssna på honom med förra gången och då hördes ett blåsljud som man inte hört förut. Läkarna var dock säkra på att det bara var fysiologiska blåsljud som cirka 60% i hans ålder har och jag litade på dom MEN blev ändå orolig.. Vi fick tid för hans ultraljud direkt efter Jolies kontroll igår och nu har vi iallafall konstaterat att Jasons hjärta ser ut precis som alla andras. VILKEN LÄTTNAD! Nu har vi iallafall det helt säkrat och jag behöver inte fundera så mycket på det Vet många som kräver kontroller på syskon och sig själva när dom får ett hjärtebarn till familjen och jag tycker nästan att det ska börja vara en rutin så att man får veta till 100% att inget missats på tidigare kontroller eller så. Vi hade förresten med oss Fs syster igår på kontrollen och det var så skönt att ha henne där. Gav lite extra trygghet och styrka.

Idag ska jag och Jolie umgås med vänner och Jason och F ska iväg på egna äventyr en sväng i eftermiddag. Kram och ha en fin dag!

Innan sjukhusbesöket tankade vi närhet i form av amning. F var ute med Jason och lekte i snön så jag passade på att kolla på matlagningsprogram (=det roligaste jag vet typ, hehe).

Igår var vi i huset och bestämde hur vi ska göra med kaklet vid fönster och hur långt ut på väggen det ska gå. Nu ska dom börja med golv och kakel i köket!! Om två veckor är huset helt klart och första besiktningen ska göras. L Ä N G T A R!

Kommoder är på plats i badrummen nu.

Och på tal om golv så är jag förälskad i vårt golv. Hur fint!? Här kan ni se bättre bilder på hur det ser ut. 

Jason ville mest hålla mamma i benet och kollade nyfiket på alla byggarbetare, haha =)

Åkte förbi MAX och köpte deras nya vegetariska nuggets. Dom har släppt massor med vego-nyheter under gårdagen och det känns sååå kul då vi ändå köper mat där någon gång i månaden.

Kommentarer

  1. Linn

    Åh vilken lättnad att höra!!
    Hade du gravidförsäkring under någon av graviditeterna? Är så delade meningar över det, men skulle va kul att höra. Är själv i vecka17 så är i valet eller kvalet nu.
    Kram❤️

  2. Fia

    Åh, så skönt för er att det ser stabilt ut 😁. Och lycka till med huset när det blir dags, vilken resa ni gjort och vad fantastiskt starka ni är! 😊 kram på er

  3. Jungfrumamma

    Gud vad skönt att höra <3. Så otroligt glada för er skull att trots hela den svåra grejen med hjärtat och det att läget ändå håller sig stabilt så hon får växa på sig och bli större. Kan bara ana hur guld värt det måste kännas i förhållande till situationen. Jag förstår att ni kollarJasons hjärta också, skulle jag också gjort. Kan tänka mig att det börjar snurra en massa tankar i erat huvud i och med Jolies hjärta. Är detta hjärtfel hon har genetiskt?

  4. Marielle

    Har dom vegetariska Nuggets på Max ?!! 😍 Vad coolt! Har varit vegetarian sen barn så detta var jätte kul.
    Måste testa. 😊 Kram

  5. Rebecka

    Så fint det blir 🙂 ska pelarna utanför också målas vita? Vad härligt att Jolie mår som hon ska, det kommer blir bra allting!

  6. Annie

    Så skönt att höra om barnens hjärtan. Måste bara säga att jag tycker att Jason verkar vara en så snäll och mjuk kille, och det är kanske delvis ett personlighetsdrag men också mycket tack vare er föräldrar. Så bra jobbat! Ni pojkföräldrar har ett viktigt jobb i att fostra pojkar till att bli snälla och omtänksamma istället för hårda och macho som det alltid varit tidigare. Jag är mamma till två döttrar så är själv inte ”pojkmamma”.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det känns jättebra <3 åh vad kul att det lyser igenom. Han är verkligen SÅ varm och ödmjuk. Har aldrig mött ett barn i hans ålder som tänker så mycket på andra som han gör. Mitt hjärta går sönder av kärlek varje dag över hur snäll han faktiskt är.. KRAM och tack <3

  7. Emilia

    Vilket underbar hus ni bygger! Och vad fantastiskt att läget är stabilt med Jolie, bra att kolla Jason också!! Tack för en fin blogg och massa inspiration 😊

  8. Sara

    Vilket lättnad ❤️
    En fråga hur du tänkte?
    Jag och min sambo ska gifta oss i maj och efter det vill vi ju ha barn, men jag tvekar på om jag är redo, om jag är för ung, mins kompisar har inte barn, hur kommer de bli att umgås då? Hans kompisar har barn så de blir ju bara ”roligare” men rädd att tappa kontakten med mina vänner eller att man inte ses. Dåligt formulerat men kanske förstår du! Kram. Älskar din blogg

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      <3 Åh förstår! Jag tycker att du ska göra det som känns bäst i magen. Oftast så vet man ju själv innerst inne vad man vill. Tänk bort alla andras tankar, åsikter och ja.. Gör som DU vill<3 KRAM och tack för fina ord <3 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish