Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Babylonia bärsjal

Nu har vi provat denna bärsjal i ett par veckor och vi gillar den starkt. Det är dock oftast F som bär i sjal. Vet inte varför men det har blivit så. Han älskar den och säger hela tiden att han är ledsen över att vi inte upptäckte sjal när Jason var en liten plutt. Det är så mysigt att man får ha barnet så nära och det märks att Jolie känner sig trygg i sjalen. Har ni burit era barn i sjal? Berätta gärna!

Kommentarer

  1. Elise

    Vi har en sjal av samma märke och älskar den! Sen när vår tjej blev större så föredrog jag en ergonomisk bärsele mer då det känns stabilare när hon börjar luta sig åt alla håll och kanter för att se mer. 🙂 Det är jättesmidigt när dom bara vill vara nära och i famnen men man känner att man vill göra något annat än att sitta i soffan. Speciellt i början då hon ammade så mycket, var underbart att kunna amma i sjalen 😀 Sen är det ju supermysigt också!!

  2. Katja

    Har verkligen velat ha bärsjal tidigare, men det blev inte av förrän med femte barnet. Jag älskade det och även sonen som kände sig såå trygg!!

  3. Mellie

    JAg har samma sjal fast varianten ”cool” som är lite svalare material. Mina barn har älskat selen och jag tror inte jag hade klarat småbarnsåren utan min sjal 😊 Så tryggt för bebisarna att få vara nära där er luktar mamma eller pappa, höra hjärtljuden och vaggas omkring. Underbart ❤️

  4. Sandraslantliv

    Den sjalen har vi med, vår lilla Jaxon har kolik och den har verkligen vart räddaren i nöden när han är otröstlig!♥️Så smidigt att den är så elastisk med så lyckades till och med kunna amma med han i den så smidigt!😅Vi köpte en bärsjal när storebror va nyfödd men fick aldrig till hur man knöt den så slutade med att vi bara körde på bärsele. Föredrar dock tricot sjalen alla gånger!♥️

  5. Anne

    Jag använde sjal mycket till andra barnet, dock inte när hon var så liten. Utan mer när hon var lite äldre (innan hon lärde sig gå), typ när man skulle gå till affären och sådant. Då kunde jag ha lilla barnet i sjal och samtidigt ha båda händerna fria till att jaga runt det stora barnet/köra stora barnet i vagn/bära kassar. Har samma sjal som ni! Kommer nog använda den ännu mer nu när jag får tredje barnet, vilken dag som helst!

  6. Emma

    Ja! Min dotter bars ofta i sjal när hon var liten. Dock bara hemma. Har aldrig nån som bär runt i sjal eller sele ute, utan där använder jag vagnen eller bär henne. Men sjalen kom till stor användning hemma. Hon älskade sjalen och jag gillar att det blir så mjukt för dem, till skillnad från sele.

  7. Sarah

    Jag var min andra i sjal jämnt. Med den första var det inte lika viktigt för då hade man av någon konstig anledning mer tid 🤣🤣. Men utan sjal hade jag inte överlevt första 8 månaderna. Dessutom är den lille skallopererad när han va 6 månader och var du tvungen att vara upprätt de flesta timmarna på dygnet och då var jag tacksam för att han var van vid själen annars hade sjukhustiden varit förskräcklig.

    Hoppas att ni får tid att njuta av er familj och att hjärtfelet inte tar hela er kraft. ❤❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad mysigt <3 Förstår verkligen att man vill vara extra nära då. Sjalen är verkligen perfekt om man vill ha barnet nära men ändå behöver händerna fria. Stor kram och tack för alla peppande ord <3

  8. Magda

    Vi har samma sjal och är också supernöjda! Casper klagar lite när vi stoppar ner honom men sen somnar han direkt! Och så skönt att ha två händer😊 kram

  9. Emelie

    Åh hade samma sjal och älskade den! Stora bar jag en gång i den sen blev det inte för hon gillade det inte. Men när lillasyster föddes när storasyster var 16 månader var bärdon ett måste och lillasyster var bara nöjd i själen! Bytte senare till sele och bar henne ändå tills hon var 14 månader på rygg från hon var 9 månader. Sen en dag vägrade hon och när selen hängt en månad var det bara att acceptera att bärtiden var över! Om det blir fler barn här ska sjalen packas ner i bb väskan har jag bestämt:) bär på det är sååå mysigt!!! Även smidigt att amma i sele!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad underbart 🙂 <3 sååå mysigt med sjal!! Ska börja amma i den mer jag med 😀 verkar så smidigt, kram

  10. B, mamma till lilla E

    Har sele ifrån babybjörn till våran tjej – som har underlättat på många sätt 🙂 eran sjal ser smidig ut! Hur länge kan man bära i den?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh, det vet jag faktiskt inte.. Googla på namnet så borde det stå någonstans <3 men tror det är ganska länge. KRAM

  11. Emelie

    Så mysigt att bära! Jolie ser ut att trivas 🙂 Jag bar min äldsta son mest i sele (ergo baby) och nu har jag burit minsta i lite olika sjalar och senaste köpet är en fly tai ifrån fidella, såååå härlig, blandning mellan sele och sjal typ. Tips! Jag vill oxå bara avsluta med att tipsa om ”bära nära” på youtube. Finns en superbra video om just trikåsjal :). Ni har säkert koll och snälla ta detta inte fel men ser ut som F skulle behöva spänna sjalen lite hårdare.
    Ha en fantastik dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, det är underbart 🙂 åh, tack för tips, låter ju superbra! KRAM <3 detsamma, ha en fin kväll!

  12. Tess

    Jag bar min lilla i just det sjalen från nyfödd och faktiskt fram tills nu när hon precis fyllt två år 🙂 Hon var alldeles för liten för sele som nyfödd och sjalen ger ju extra närhet och stöd. Nu som tvååring blev det mest med henne framåt och nu har hon tröttnat plus att jag har en bebis i magen som börjar protestera 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish