Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Mitt första besök hos Estetic

Inlägget är i ett annonssamarbete med Estetic

Igår gjorde jag min första behandling med microneedling hos Estetic här i Umeå. Jag har tagit massor med förebilder men vill vänta tills jag har gjort ett par behandlingar med att visa före/efter. Jag ska göra cirka fem eller sex behandlingar med tre veckors mellanrum. Ska bli så spännande att se hur min hy förändras under dessa månader. Som jag skrivit förut så fick jag mycket finnar under min graviditet med Jason och efter det har jag upplevt att jag har lite ojämn hy på dom ställena där det var som värst (speciellt på en sida av munnen). Och nu äntligen får jag göra något åt det! Återkommer med resultat och före/efter-bilder framöver men jag ser faktiskt redan lite skillnad på min hy. Så kul! Dessutom vaknade jag med en så fin lyster och det känns lite som att mitt ansikte fått nytt liv.

Ni kan läsa mer om microneedling och hur det fungerar här. 

Igår precis efter behandlingen var jag dock KNALLRÖD som ni ser här på bilden ovan. Men så blir det direkt efter behandlingen och det har försvunnit nu över natten.

Det är så mysigt inne på Estetic och man känner verkligen att man är i trygga händer. Ser fram emot nästa besök om ett par veckor.

Inlägget är i ett annonssamarbete med Estetic

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Om man har lite finnar går det bra men har man mycket finnar eller acne så ska man nog inte det <3 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish