Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Senaste gången som jag:

Köpte ett klädesplagg?

Hmm.. Till mig själv så var det väl någon månad sedan. Till barnen var det för någon vecka sedan. Jag ska snart klicka hem massor med nytt till Jolie då hon vuxit ur typ alla sina kläder i storlekarna 50-62. Har redan spanat in massor med fint så ska bli kul att klicka hem allt.

Köpte skönhetsprodukt?

Jag klickade hem lite från LUSH. Älskar deras ansiktsmask ”mask of magnaminty” som har hängt med mig i många år. Dom har också en underbar skrubb som jag tycker om som ni ser på bilden här nedan. Jag tycker det är så tråkigt att vi inte har någon butik här i Umeå med produkter från LUSH. Där hade jag hängt mycket om det hade funnits kan jag lova.

Gillade en bild på instagram, och varför?

Jag gillar mycket bilder på instagram och försöker vara aktiv hos dom kontona jag följer. Det är kul med insta-love! Om jag har en stund över innan läggdags brukar jag ligga och skrolla i säkert 30 minuter och bara gilla och kommentera och sprida lite kärlek bland mina favoriter.

Googlade något?

Jag googlade senast på ”aortainsufficiens”. Jag har lärt mig så mycket om hjärtat och olika hjärtfel nu när jag själv har ett barn med hjärtfel. Det intresserar mig och jag vill veta mer och läsa mer. Jag kommer nog aldrig att bli mätt på information gällande detta. Jag googlar saker varje dag tror jag. Allt från när ICA stänger till recept eller klädesplagg.

Såg en film?

Oj, vi ser typ aldrig på film längre då vi kikat på allt på viaplay, netflix och cmore som är av intresse känns det som, hehe.. Men den senaste Beckfilmen såg vi samma dag som den kom ut.

Lyssnade på en låt?

Jag lyssnar bara på musik i bilen just nu. Så alla dessa hitlåtar på radion lyssnar vi på varje gång vi ska någonstans =)

Tog emot sms?

Fick ett sms senast för någon minut sedan. Det var reklam från en klädbutik.

Skickade iväg ett sms?

Senaste smset är till en av mina vänner angående att vi ska ses snart.

Läste en bok?

Det var SÅ längesedan. Typ flera år sedan känns det som. Måste ha varit när jag var gravid med Jason och läste olika ”gravidböcker”.

Dansade?

Jag dansade senast med Jason. Han tycker att det är jättekul att starta någon av sina favoritlåtar (just nu går ”i like to move it, move it” på repeat) och dansa med mig eller sin pappa.

Blev starstrucked?

Oj, det var ett tag sedan. Typ när Therese Lindgren skrev något fint om mig och min familj på sin snapchat om jag inte minns helt fel.

Pratade i telefon och med vem?

Jag tror det var med Tove faktiskt! Hon är den enda jag kan babbla med riktigt länge i telefon =) Vi har alltid alldeles för mycket att prata om, haha.

Kommentarer

  1. Fanny

    Hej! Undrar bara om du provat ”mask of magnaminty” utan syntetiska konserveringsmedel? Och om du har det, vilken tycker du bäst om? Måste bara säga att din blogg är underbar!

  2. Frida

    Skulle vara kul att veta mer om din barndom och den familj du växte upp med, syskon & föräldrar och allt det där!! Hoppas allt håller sig stabilt med Jolie’s hjärta <3 så fina är dem, både Jason och Jolie.

  3. Linn

    Åh din blogg är så fin! Började följa dig när du hade typ 8000 följare på din instagram! Är så synd att vi bor så långt ifrån varandra hade lätt velat umgås med dig! Vi känns så lika. Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad fint skrivet!! <3 <3 kul att vi är så lika 🙂 <3 och vad kul att du hängt med så länge. KRAM <3<3

  4. Caroline

    Hej fina! Min son är nu 3 veckor och jag har funderat lite på gudmor. Har dina barn någon gudmor? i så fall hur valde du, och har du något tips på hur man gör en rolig grej när man ska fråga personen?
    Stor kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish