Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sjukstuga fortfarande

Barnen är fortfarande småkrassliga och jag och F mår bättre. Jolie nyser och är täppt i näsan… Det är så jäkla jobbigt att se henne så just för att hon är så otroligt liten. Men med snorsug, bröstmjölk, kärlek och mycket sömn går det framåt och jag tror nog hon kommer må helt bra inom dom närmsta dagarna. Har ni andra med små bebisar lyckats hålla dom borta från sjukdom? 

Jag hann ta en riktigt lång dusch igår vilket var otroligt skönt. Behövde det! Vi har också planerat lite inköp till huset och vad vi ska inhandla till vilket rum. Det är ju så nära nu så det är inte klokt. Tänk att vi snart får flytta in!? Vi har ritat upp planlösningen och ritat in alla möbler iallafall så nu har vi stenkoll på vad som behövs och inte. F är också i full gång med att planera en bra lösning för vår Walk in closet. Vi kommer nog att köra på IKEAs lösning där och på något vis bygga in den mot taket så att det blir mer som en inbyggd garderob genom hela rummet. Någon som har gjort samma? Hur gick ni till väga och blev det fint? =) Jag ser fram emot att ha en ordentlig plats för förvaring av kläder. Det har vi nog aldrig haft när jag tänker efter. Blir alltid att man trycker in allt i garderober och försöker finna plats för allt vilket resulterar i att det blir överfullt och bara för mycket i varje hylla, haha.

Såhär satt vi i soffan igår <3

Kommentarer

  1. Tess

    Sitter med min snoriga lilla prins i famnen just i detta nu. Han vill inte sova några längre stunder i sängen just nu, så jag och min man får avlösa varandra så han får lite sömn och framförallt återhämtning. Han blir ett halvår i helgen och har varit förkyld ett par gånger sen mitten på oktober. Gissar att storasyster drar hem en del från förskolan även om hon ironiskt nog är en sån där unge som nästan aldrig är sjuk så själv. Men det är ju det som är så vanskligt med vanliga förkylngar, det behöver ju inte märkas på den som smittar, dels för att det smittar innan utbrottet eller för att den första får ett lindrigare utbrott. Men, men vi får hålla tummarna att lilleman får ett starkare försvar nu när han gått igenom några virus redan. Kan förstå att det måste vara extra tufft när lilla Jolie blir krasslig, hoppas hon får slippa bli mer sjuk. Och vilken tur att hon fick komma till er ändå. Har följt dig ett tag nu och det ser ut som ni har ett hem fullt av kärlek, den bästa kryddan i livet, särskilt för våra små ❤️ Har vänner med hjärtebarn som fått opera tidigt och som nu är som viken 4 åring som helst, Sverige har en bra barnsjukvård det får vi inte glömma. Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ååååh, krya massor <3 hoppas han får bli frisk snart. Tack för att du ger mig hopp <3 känns skönt att läsa. STOR kram <3 all kärlek.

  2. Fia

    Hej! Kolla in Frida Fahrmans blogg där hon visar hur hon gick tillväga när hon köpte Ikeas garderober och monterade dom som du beskrev precis 😊 kram

  3. M

    Första barnet föddes på sommaren och det dröjde länge före han blev förkyld. Dottern blev förkyld första gången vid tre veckors ålder! Hon har varit mer eller mindre förkyld sen dess:(Däremot har jag valt att ha storebror hemma från förskolan då magsjuka och halsfluss går runt. Tror det är svårt att undvika förkylning men ett tips är ju att hålla sig borta från öppna förskolan dylikt denna årstid.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är nog svårt att klara sig från sjukdomar helt om man har äldre syskon hemma som behöver komma ut och aktiveras och drar hem sjukdomar och bakterier osv.. 🙂 så härligt att få barn på sommaren och slippa oroa sig för sådant <3 kram kram

  4. Rebecka

    Håll bebisen varm även inomhus, en tunn mössa och alltid strumpor. Inte för tunna kläder.. filtar. små barn har svårare att hålla värmen än vuxna, förkylning hos små bebisar är enkelt att undvika om dem hålls varma hela tiden (det vill säga om det inte är genom smitta från andra barn)

    1. Tess

      Fast förkylning kommer ju inte pga av nerkylning även om namnet kan vara missvisande. Det är ett virus och sprids precis som alla andra sjukdomar..

  5. Mia

    Mm, fick vår dotter i december och har varit/är såå rädd att hon ska bli sjuk. Är ju verkligen den tiden på året. Har tyckt att ni varit så modiga haha som vågat fika ute och hälsa på kompisar! Vi har i princip isolerat oss, träffat några få släktingar bara (men inte deras barn), inte varit i affärer eller på fik, inte åkt kollektivt osv. Bara varit själva. Väldigt tråkigt, men än så länge har vi klarat oss från sjukdom. Krya på er!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår det. Det är läskigt när så små blir sjuka <3 hoppas att ni fortsätter klara er från sjukdomarna! Kram fina du <3 och grattis till er flicka!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish