Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Måndag igen

Hej <3

Måndag igen och vi är fortfarande snoriga och krassliga här hemma… Denna vecka kommer det att hända sjukt mycket i huset och det ser vi så mycket fram emot! Kommer upp ett inlägg strax med bilder på hur det såg ut i fredags. Denna vecka ska trappen och golvet på plats och allt kakel lär också bli färdigt. Åh, vad det känns spännande! Första besiktningen är ju om cirka tre veckor nu så nu är det verkligen nära tills allt är klart. Köket och allt levereras nästa vecka.

Kram på er och ha en underbar start på veckan.

Jason och lillasyster i fredags. Han är alltid så noga med att hon är med och har mössa på sig osv. Världens mest omtänksamma lilla kille. Han har fortfarande inte visat tecken på avundsjuka eller liknande. En gång ville han vara i min famn och pekade att jag skulle lägga bort henne och att han skulle få komma upp istället men det var mest för att han blev rädd för något i filmen han såg då, haha =)

Denna inhandlades igår! Vi har ju en elektronisk som är toppen men den är nerpackad tyvärr.

Mammas lilla tjej!! Älskar henne så mycket. När jag skulle smyga ur sängen och låta henne sova kvar så tog jag av oss täcket och passade på att ta några bilder på henne snabbt innan jag tog på det igen. Så hon brukar inte ligga sådär om ni undrar. Tänkte att det är bäst att skriva det då det alltid är någon som är snabb på att tycka att man är en hemsk förälder som låter barnet vara utan täcke/filt (vilket man såklart inte är om så är fallet heller!).

Såhär god sushi åt vi i fredags när F fyllde år.

 

Kommentarer

  1. Sara B

    Hejsan! Jag har undrat nu ett tag varför ni till största del alltid har barnen i bara blöja? Detta är självklart inte kritik utan mest jag som undrar varför. Måste lägga till att ni har underbart söta barn!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hejsan! Hur vet du att barnen till största del är i bara blöja? Du ser några bilder på dom då och då som visar typ 3% av vårt liv 😉 Jolie sover alltid i bara blöja och vi ligger hud mot hud hela natten. Jag gillar själv inte att sova i kläder och har märkt att mina barn trivs bättre så med. Kram! Och tack 🙂 <3

  2. Josefine Antonsson

    Åh va fina barn ni har! Jag är gravid i vecka 31 och har en 16 månaders tjej hemma! Är så rädd för att hon inte skall känna sig lika prioriterad längre när lillasyskon kommer, i början är det ju väldigt mycket amning osv. Har ni gjort på något speciellt sätt? Vet ju att F är hemma mycket men tyvärr har inte vi den möjligheten då min man både jobbat heltid och vi driver eget jordbruk. Kram på er!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tack 🙂 åh, vad spännande! Ja, alltså han får ju tyvärr mindre tid av mig men det blir ju så naturligt då jag ammar och sådär. Han har anpassat sig bra till det och vi har inte gjort något speciellt.. Tror inte det finns så mycket man kan göra faktiskt. När jag får dåligt samvete över att jag inte har samma tid för bara honom så försöker jag tänka att det hör till lite när man får ett småsyskon och att dom kommer att ha så mycket utbyte av varandra sedan istället <3 KRAM och stort lycka till, så spännande att det är så nära nu <3 <3

  3. Viktoria

    Jag är nyfiken, du skrev i ett inlägg att Jolie har strl 68 i princip nu. Vad väger hon och hur lång är hon? 😊 Min lilla tjej väger 4660g och är 58cm, hon har precis börjat ha strl 56.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad roligt 🙂 <3 hon är 59 cm och väger 5300 gram. Detta var dock för en vecka sedan så hon är nog större nu, kram! 🙂 <3

  4. Johanna

    Hej Gabriella! Jag ville bara säga att jag tycker du har så sunda tankar om alla människors lika värde och du verkar vara en fantastisk mamma!
    Min framtida dröm är också att få bygga mitt eget hus med min familj och jag följer eran resa med spänning 😊
    Kram till er

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men gulle du <3 så himla fint skrivet! TACK!! Blir så otroligt glad 🙂 Så spännande. Då har du verkligen något att se fram emot, kram <3

  5. Sara

    Det ska bli så spännande att få se huset när det är klart. Vet att det är en lång process, bara att inreda och ”boa” in sig tar ju sin tid. Min dröm är också att en gång i framtiden få bygga drömhuset åt min lilla familj. Jag bara undrar, när ni väl hade gjort alla era val till huset, fick ni ett slutgiltigt pris vad allt kommer att kosta? Har det tillkommit kostnader? Det är väl det man är rädd för, att kostnaderna ska springa iväg. Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh spännande 😀 Vi hade ingen riktig budget att hålla men vi gick över med kanske 300.000 mer än vad vi hade tänkt från början 🙂 tror det är lätt att det blir så, kram <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är ju en rekommendation, ja 🙂 Men alla gör som dom vill. Så länge man har uppsikt så är det nog lugnt. Mina barn har sovit på både rygg, sida och mage, kram!

  6. Mondeo

    Ja Gabriella de är ju toppen att ni inte behövt bekymra er för ekonomin. Annars är de ju mest vanliga tjavset inom ett förhållande..

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish