Gabriella Joss Gabriella Joss
Shopping

I huset

Såhär såg det ut i fredags. Om fem veckor är slutbesiktningen och om allt ser bra ut då får vi äntligen flytta in. Känns så långt bort nu då det är så pass ofärdigt men det är nu det händer om man säger så! =)

och Trappen levererades i fredags. Det är vitlaserad trapp och det kommer bli så fint tillsammans med alla andra val vi gjort.

Dörrarna vi har valt! Visst är dom fina!? Vi ville ha lite mer ”ordentliga” dörrar än standard-dörrarna som ingick.

Såhär såg det ut i badrummet nere. Kommer bli en helt annan känsla sedan när fogen är på plats. Det blir ljus fog mellan dessa plattor med precis som i badrummet på övervåningen.

Kommentarer

  1. Ulrica

    Hej! Vi ska renovera badrummet och jag tyckte dom grå klinker plattorna ni valt var så fina! Var har ni köpt dom? Har du ”namnet” på dom? 🙂

  2. Cissi

    Sånna dörrar hade vi i vårat gamla hus och kommer att ha i det nya oxå. Så snygga med raka linjer. Mer lättstädade oxå jämfört med spegeldörrar som har flera ”krusiduller”. Tycker dessa är så stilrena och fina! 😊👌

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej 🙂 Kika under kategorin ”Vårt drömhus” här på bloggen så ser du alla val vi har gjort gällande sådant.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish