Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Våriga ”vill ha”

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Hur mycket fint!? Porslinet har vi ju här hemma och kannan funkar perfekt både till snittblommor och att servera dryck ur. Den beiga filten har vi ju här hemma fast grå och den är SÅ fin. Den svarta filten vill jag ha men den känns lite dyr att inhandla just nu då vi har så mycket annat vi måste köpa till huset. Mobilskalen och topparna vill jag också ha nu i vår. SÅ fina!! =)

Många frågade om mina grå mysbyxor och tyvärr hittar jag dom inte på H&M men dessa här nedan är sjukt lika. Så himla sköna! Och ni som undrade efter Jolies onesie med ugglor hittar dom också här nedan. Kram kram och ha en fin lördagskväll!

Kommentarer

  1. Karol gatica

    Kan du inte skriva om amning, hur gjorde du? Gav du bröstmjölk och hur mycket ammade du på natten?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Googla på ”gabriella joss att amma” så får du upp massor med inlägg. Skrev ett jättelångt för någon vecka sedan, kram <3

  2. Elli

    Hej Gabriella.
    Vill tipsa om att du hittar ett par svarta byxor (liknande som du har, som F fixat åt dig mångar gånger😄) finns på New Yorker.
    Vet inte om det är exakt såna du vill ha men dom påminner jättemycket. Jag köpte ett par denna vecka och tänkte på dig.
    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish