Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Födelsedagsfirande

Hej fina ni.

Vi är fortfarande lite småsjuka här hemma och idag känner sig F också febrig. Blir en riktig mysdag och vi hoppas att vi får bli helt friska innan veckans slut. Hur mår ni?

Vi hade en jättefin dag igår! Tog sovmorgon, åt tårta, köpte hem sushi till lunch, köpte ett par nya byxor till F och sedan blev vi bjudna på födelsedagsmiddag och tårta hemma hos hans familj. När vi kom hem såg vi på film och åt oliver, nötter och massor av annat gott. Var så himla mätt efter gårdagen, haha.. Kändes nästan som att det var julafton och man äter sådär överdrivet mycket.

Hoppas att ni har en fin helg! Vi hade planer på att vara med vänner idag men det blev avbokat då vi inte mår helt bra tråkigt nog. Längtar till våren nu så att man slipper vara sjuk och oroa sig för alla dessa sjukdomar som cirkulerar överallt. Kram på er <3

Tårtan var såå fin så den förtjänar många bilder. Vet att det är lite delade meningar om dessa tårtor men jag tycker att dom är så fina. Enkla, goda, vackra och så kan man till och med dekorera med färska snittblommor. Tycker det är fint att den är lite slarvig och ”ofärdig” eller vad man ska säga. Dekorerade med minimaränger, minioreos och macarons.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish