Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sjukdom

Hej fina <3

En sen uppdatering blir det idag. Vi är sjuka här hemma. Eller ja. Jag och Jason är sjuka. Jolie är lite snorig och F är pigg och kry. Stackars honom som får ha en sjuk familj här hemma på sin födelsedag imorgon, haha.. Så typiskt. Jag hade egentligen massor med kul inbokat idag men fick avboka allt imorse. Vi har bara myst hemma idag och ätit god mat. Kollat på film, läst böcker, degat med playdoh.. F var ute och lekte med Jason i snön imorse med innan vi visste att han var dålig. Det märks ju inte alls av på hans allmäntillstånd att han är krasslig heller. Han har alltid varit pigg och haft massor med energi trots feber, förkylning och liknande..

Aja.. Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon så att vi iallafall kan uppvakta F lite. Det är han så värd! Min feber brukar inte hålla i sig allt för länge så har vi tur så kanske den försvinner över natten.

Önskar er en fin kväll. Vi ska äta avokadomackor och se på Lyxfällan här hemma. KRAM.

Minns ni att jag visade denna chokladen och undrade var man kunde köpa den? Hittade på ICA MAXI här i Umeå och älskar den till höger. Den smakar nutella! Är vegansk dessutom. Såå god. Den till vänster var också god men lite för söt för min smak.

Myskillarna idag.. <3 Älskar dom!

Igår hade jag på mig en jättefin tröja från BIKBOK som jag hade glömt bort i garderoben.

Jolie hade denna söta onesie med ugglor på. Det är storlek 68 på den och den passar typ bra, haha =) Ska bara köpa 68 och större nu när jag köper kläder till henne. Har spanat in såå mycket fint från massor med olika ställen  som jag ska klicka hem.

Innan sjukhusbesöket igår så åt vi på MAX. Jason älskar att åka dit för att man får en ballong, hehe.

Kommentarer

  1. B, mamma till lilla E

    Så fin mysdräkt! 🦉min tjej är snart 9 månader och har 68 ännu, provat något i 74 men fortfarande för stort xD tänk så olika de växer våra små 😍 kramar! 💗

  2. Caroline

    Är en ganska ny läsare och har lagt märke till att du inte visar ansiktet på er minsta. Tror inte jag sett ett foto framifrån när hon är vaken, men storebror syns på flera bilder. Stämmer det att det är en aktiv handling eller har det bara blivit så? Trevlig helg!

  3. Viktoria

    Helt sjukt vad det varierar från barn till barn. Jag fick min dotter 1 januari och hon har fortfarande strl 50 i princip allt 😅 Om jag hade satt på henne ett plagg i strl 68 så hade hon drunknat i det 😅

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish