Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntVÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Framsteg i huset

Gud vad spännande det är att åka ut till huset nu. Kakel och klinker är nästan klart i badrummen. Nästa vecka kommer dom mest troligt börja med parkett, trapp och allt sådant. Det levererades denna vecka =) Längtar så!

Badrummet nere tar form. Nu ska golvet (blir superljusgrå, matta och stora plattor) + fog på plats bara.

Badrummet på övervåningen är i princip klart. Bara fogar kvar. Ljusgrå på golvet och ”platån” och vita fogar på väggarna. Kommer bli så jäkla fint!

F ”snodde” med dessa hem, haha =)

Kommentarer

  1. Nilla ed

    Hejhej 😊 hittade ett gammalt tips om att du använder oro therapy wax i stället för hårspray. Den verkar inte gå att köpa längre..

    Min fråga är, vad använder du idag för att få lockarna att hålla?

    Kram och trevlig helg!

  2. Agnes

    Stoooooort grattis på födelsedagen F! 😀 Hoppas ni firar ordentligt idag! Och det är sååå kul att se bilder från huset, ska bli så kul att se när det är färdigt! Men, jag (som inte kan någonting om bygge överhuvudtaget bör väl sägas) undrar lite över bilden på badrummet där golvet ”går upp” och blir vägg, det ser ut att vara lite mellanrum där? Ska/får det vara så? Fogar man igen det sen? Gud, vore så spännande att veta själv hur man gjorde allt sånt där!! För övrigt äääälskar jag det golvet, ser så originellt men stilrent ut! Ska komma ihåg det tills om jag en dag får turen att bygga hus jag också. Hoppas ni får en jättefin helg hela familjen, kramar på er <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tusen tack säger han! 🙂 Ingen aning 🙂 det ska ju inte vara så i slutändan men vet inte hur dom gör för att det inte ska vara så, haha 🙂 Har ingen koll på hur dom når slutresultatet tyvärr men vet hur det ska se ut när det är färdigt 🙂 <3 kram kram och tusen tack!! Blir så glad. Ha en underbar helg <3 <3

  3. B

    Hej Gabriella! Har en fråga om bebiskläder och hur du tänker kring storlekar. Väntar mitt första barn i sommar och har en del i strl 50, men framförallt mer i 56 och 62. Har hört många gånger att de växer så snabbt i början. Vilka storlekar brukar du mest köpa av nu i bebisperioden? 🙂 Är så osäker kring hur jag ska tänka där.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish