Gabriella Joss Gabriella Joss
VÅRT DRÖMHUS 2017/2018

Tvättstugan

Åkte förbi huset nyss men det var ingen där så vi kunde inte gå in.. Men F tog en bild genom fönstret in i tvättstugan! Hur fint blir det inte!? Ska dit senare i veckan med och fotografera köket och badrummen och hallen så får ni se mer! =)

Kommentarer

  1. Sabina

    Så OTROLIGT SNYGGT!! Så himla kul att följa er husresa, vi bygger också hus, ett nästan exakt likadant hus som er, vilket gör det extra kul! Vi har även nästa exakt samma tidsplan som er, vi har inflytt V 12, och vi har också kakel och klinker på g nu! Ser så mycket fram emot att se hur ni tänkt möblera, så kanske jag får lite tips 😉 Heter hemmaikungsbacka på instagram om du vill kolla på hur vi valt, tycket själv det är kul när det är så lika 😀 kram kram

  2. Cecilia

    Hej! Tycker din blogg är riktigt rolig att läsa 🙂 Du skrev för en tid sedan att Jason är blöjfri, har du några tips? Vår dotter är nästan på dagen lika gammal men vi får inte henne att säga till när hon behöver gå på toa. Nu sista tiden har hon inte ens velat ha trosor på sig utan går och tar på sig blöjan själv. Hade varit så skönt att slippa dessa blöjor. Tacksam för svar. Sköt om er 🙂

      1. Joanna

        Haha, nu ser jag framför mig hur ni går runt bakom dem som arbetar och frågar dem 732 frågor 😅 Vet inte varför men tyckte det var en konstig fråga? Man kan ju renovera sin bostad man bor i, och då stör man betydligt mer i sådana fall. Men det fixar ju hantverkare 😏 Är ju en dröm som hantverkare att jobba i ett tomt hus.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish