Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fettisdagen

Hej fina <3

Killarna är iväg och köper semlor och hämtar ut lite paket. Jag har en sovande liten tjej på bröstet och tänkte passa på att få upp ett inlägg här. Jag mår inte alls bra idag. Har varit helt i egna tankar hela dagen. Imorgon är det dags för ett ultraljud och jag vet att jag nog kommer att vakna med en stor klump i magen om jag ens lyckas sova något inatt.. Håll tummarna för oss och med oss om att allt ska se stabilt ut imorgon. Det är allt jag önskar i detta nu.

Kvällen blir lugn. Ska äta semla (såklart) och bara mysa med mannen i soffan. Har ni ätit någon semla idag? Tycker det har kommit så mycket roliga varianter på semlor nu. Såg semmel-wraps och nacho-semlor på instagram bland annat, haha. Det måste vi prova något år framöver.

Kram på er och hoppas kvällen blir fin.

27157667_10215185457011098_1652557416_n 27294750_10215185451410958_1355070050_n

Kommentarer

  1. Ebba

    Åh så gott det såg ut!!😍
    Hoppas ultraljudet gick bra idag och att er lilla tjej får fortsätta må så bra som möjligt! Har skickat ett litet meddelande till dig på Facebook för några dagar sedan, vet inte om du sett det eller inte. Men jag fick också ett litet hjärtebarn i november, så delade lite av vår historia där med dig! ❤️
    Kram

  2. Viona

    Hej finaste! Har följt din blogg så länge, sedan du avslöjade att du hade Jason i magen! Tack för en inspirerande blogg!! Jag har en kusin som var ett hjärtebarn. Hon va tvungen att opereras när hon var ett barn, då det var allvarligt med hennes hjärta. Hon är mycket äldre än mig, men mamma berättar att alla i släkten har varit oroliga för henne hela tiden, sedan dag ett, att något skulle hända henne. Hon har gått igenom mycket som barn, har så mycket att berätta så det inte är klokt. Snart är hon 30 år, har 2 barn och är lyckligast i världen, även att hon fortfarande måste kolla hennes hjärta då o då, även att hon var tvungen att fråga läkarna om hon kunde bli gravid och när hon kunde bli det. Jag hoppas verkligen att lilla J kommer bli bra, att hon inte skall behöva gå igenom det min kusin fick gå igenom, men jag vill säga, att det finns hopp Gabriella. Imon ska ni på ultraljudet, jag håller tummar och tår att det skall gå super duper bra. Men, tänk på att det finns hopp till allting, du behöver bara tro på det. Även om allt inte är som det ska. Förlåt för lång kommentar, ville skriva det jag känner för jag tänker på er ganska mycket. Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för så fina ord <3 och vad roligt att du har hängt med så länge 🙂 Åh vad mycket hopp jag får av att läsa det där. Tack snälla för att du delade det med mig. All kärlek <3 kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish