Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Hej fina <3

Hoppas att ni mår jättebra allihop. Vår lilla tjej har blivit täppt i näsan så vi är inne hela dagarna. F är och handlar just nu och när han kommer hem ska vi laga lunch. Killarna ska ut och hitta på något idag och vi blir hemma för att vila och sova, jag och Jolie. Ikväll ska jag ta en lååång dusch och lägga på ansiktsmask, raka benen och allt sådant där. Känner verkligen att jag behöver det och det var ett tag sedan, haha.. Längtar verkligen till ikväll av den anledningen. Tänk att man kan LÄNGTA så mycket till en dusch. Någon annan mamma som känner igen sig i det?

Hur ser veckan ut för oss då?

Veckans jobbigaste och tyngsta: Vi har som ni vet en ultraljudskontroll inbokad. Är livrädd men vill samtidigt bara att den dagen ska komma så att vi får veta hur läget ser ut. Förlåt för allt tjat om detta men livet kretsar verkligen kring hennes mående just nu och jag har svårt att släppa tankarna till annat trots att jag försöker.

Veckans absolut roligaste: Mot slutet av veckan skulle kaklet i badrummen vara färdigt så då ska vi åka förbi där och kika. Ska bli så otroligt roligt att se det vi har föreställt oss på riktigt. Tänk att huset är klart om sex veckor! Galet..

Något jag gör hela tiden just nu: Kikar runt på pinterest och andra inspirationssidor på inredning. Ska bli SÅ roligt att få inreda vårt drömhus. Vi ska ju dessutom köpa allt nytt så det gör det hela ännu roligare. Det är skönt att ha något roligt att se fram emot när allt i vardagen bara känns tungt till och från.

Något jag ser fram emot: Jag och Jason ska äta middag med min fina vän Jeanette och hennes son Elvin på torsdag. Kul att få lite egentid med Jason och bara få hänga med vänner för en stund.

Veckans måste: Vi måste börja ta tag i att beställa lite möbler till huset nu. Vissa grejer har ju 6-8 veckors leveranstid och det känns viktigt att få matbord och soffor på plats relativt snabbt efter inflytt eller helst i samband med inflytt. Förresten! Jag har hittat soffan med stort S till nedervåningen nu. Ska visa er längre fram. Den är i linne, jättestor och alldeles underbar. Både jag och F kände att det var rätt direkt vi fick syn på den. Så den ska vi beställa nu i veckan. Och så ska vi försöka ordna soffan till övervåningen med.

Veckans mat: Vi har varit duktiga på att ta bort det raffinerade sockret ur vår kost nu på senaste dagarna. Vi ska fortsätta så och även fortsätta laga rolig och ny mat som vi mår bra av. I veckan står bland annat zucchini/sötpotatis-biffar och vegansk chili på menyn. Vill ni att jag ska börja skriva veckomatsedel igen? Tyckte ni att det var roligt när jag delade vad vi åt varje vecka? Tryck gärna på hjärtat längst ner i detta inlägg i så fall.

Nu ska jag fortsätta att mysa med barnen i soffan. Jason ser på Madagaskar 3 och Jolie sover på mitt bröst. Kram på er! <3

27849463_10215329271006358_579915106_n

Igår såg vi på Bron och åt kvällsfika. Alltså hur spännande är det inte nu!? Vem tror ni är mördaren? Vi tror att det är killen som sitter i rullstol trots att allt pekar mot något annat just nu. Dessa mackor är så goda förresten. Jag hade Oatlys ”på mackan” på och i den har jag dessutom innan blandat i lite salt, kryddor och klippt i soltorkade tomater. För er som inte vet vad ”på mackan” är så är det typ som en färskost fast vegansk och med bas på havre. Och så kan man ju lägga i vad som helst i den och röra om så blir det som smaksatt färskost. Blir så gott! Och så har jag lagt på avokado, tomat, örtsalt, peppar och timjan. Mums! Har hört att man kan baka cheesecake med just ”på mackan” från Oatly så det måste vi ju prova någon dag.

27157494_10215185452730991_729903339_n 27045075_10215185452290980_748105708_n

Mina älskade barn <3

Kommentarer

  1. Joanna

    Men hallå! Det viktigaste; kommer Henriks barn att dö?! Mördaren dödar ju anhöriga – förut trodde alla att det var Saga som stod honom närmast men nu är ju Astrid tillbaka i hans liv? Ingen i serien verkar ju tänka på detta, paniiiiik haha 😅. Dessutom, är det han polisen som läcker?! SÅ spännande nu!

  2. Niki

    Jaa till veckomatsedeln, älskar att få inspiration på vegetarisk mat. Kan du inte även lägga upp receptet på de där goda, nyttigare chokladbollarna som du skrev om förra veckan typ?
    Kram finaste du <3

  3. Alexandra

    Alltså.. jag måste säga att jag tycker du verkar vara så himla ödmjuk och mysig som person! Så lugn och fin mamma till dina barn och så fin och duktig fru åt din man! Man blir så imponerad av dig och din styrka i allt❤️ 🙌 du är en sån som man skulle vilja hänga med jämt!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, det trodde vi med men känns lite för ”enkelt” typ 🙂 känns som om det kommer att tvärvända men vi får väl se 😉

  4. Sigg

    Jaa på nyår så gjorde vi sån snabbcheesecake när man bara blandar vispad grädde med färskost (och varvar med digestive å bär) å gjorde några av oatlys på mackan och vegangrädde. Och de blev verkligligen precis lika goda!! Hade ju visserligen socker i men man kanske kan söta med tex stevia om man vill?🤔

  5. Mimmi

    Vi har gjort frusen cheesecake med på mackan för att vår lilltjej inte tål mjölkprotein och därav kan inte jag äta det pga amningen. Men den blev verkligen såå god, smakade nästan precis som ”vanlig” cheescake och alla gäster älskade den 😍

  6. Maria

    Vad ledsen jag blir när du känner att du måste be om ursäkt för att du pratar om jolie hela tiden😞 Det är så ert liv ser ut nu o bloggen är din, du bestämmer vad som ska stå, så är det nån som tycker det är tjatigt så är det ju knappast du som tvingar folk läsa! De läsare som gillar att följa dig uppskattar säkert att höra hur det går för henne❤O de som inte gör det kan väl för fan dra! Fattar inte varför folk envisas med att läsa bloggar som man ändå bara gnäller på😛
    All kärlek till dig o din familj💕

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish