Gabriella Joss Gabriella Joss
Dagens fråga

Frågestund

Jag svarar ju på alla era frågor i kommentarsfältet men har ramlat in rätt så mycket undringar om allt möjligt på senaste så tänker att vi kanske kan köra en frågestund. Var ju väldigt längesedan nu! Brukar inte känna att det behövs just för att vi alltid pratar i kommentarsfältet.. <3

Men ja.. Tänker att ni kan ställa alla era frågor idag så svarar jag i inlägg senare i veckan och eventuellt nästa vecka med om det blir mycket frågor. Kommer att svara på i princip allt förutom sådant som känns för privat =) Så fråga på om det är något ni undrar. Kram!

27787098_10215305338448059_1862941739_o 27787113_10215305338328056_1308936089_o

En tillbakablick till september när vi var i Grekland och Jolie låg i magen =) Åh, vad jag vill utomlands igen. Men det lär dröja ett väldigt bra tag innan vi kommer iväg igen.

Kommentarer

  1. Amanda

    Hur kommer det sig att ni inte är veganer och äter vegetarisk kost?
    Kommer du lära barnen Ryska eller kan du flytande ryska??

  2. Amanda

    Hur kommer det sig att ni inte är veganer och äter vegetarisk kost?
    Kommer du lära barnen Ryska eller kan du flytande ryska?

  3. Lotta

    Vilka är Fjodor bästa tips till att knyta an till barnen och få samma band som mamman har? Min man upplever att han har haft svårt att få samma anknytning som jag har till vår dotter i och med att jag ammat och varit hemma en längre tid jämfört med honom. Så infär nästa barn önskar han alla tips han kan få för att stärka bandet med båda barnen.

  4. Marie

    Hej, jag älskar bloggen. Det är väldigt trevligt att följa dig. Kommer du att göra en video om hur ditt hår är format 😍

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Han är blöjfri nu 🙂 går på toaletten själv med hjälp av en liten pall 🙂 ja, han har ingen blöja på natten heller längre, kram

  5. Sara

    Hej!
    Jag tänkte fråga om du/ni tänker på er konsumtion? Nu tänker jag mest på inredning, kläder och dylikt. Jag misstänker att du som bloggare får hemskickat en hel del dessutom. Kan du få dåligt samvete över konsumtionshetsen? Inget illa menat, älskar själv att handla nytt. 😊 Kram!

  6. Linnea

    Hej!
    Går Jason på förskola? Vad har ni för tankar om/planer på förskola för era barn? Jobbar F? Med vad i så fall? Äter Jason enbart vegetariskt? När flyttade ni från Gbg och när bestämde ni er för att bygga hus? Alltså hur lång tid tar den processen?

  7. Moi

    Hej!
    Jag har funderat på hur ni ser på er egen konsumtion av nya kläder och grejer? Jag vet att du får en hel del saker skickat till dig men du shoppat ju en hel del saker och kläder också. Aldrig kollat på fina second hand för barn? Bebiskläder används ju så kort tid så många plagg är ju fortfarande fina. Anledningen till frågan är att jag upplever er göra miljömedvetna val när det gäller mat. Men det kanske bara är för den egna hälsans skull och inte för miljön? Konsumtion är inte direkt miljövänligt och inte när man shoppar billiga saker från kedjor som tillverkas långväga på andra sidan jorden, med ev ifrågasättande arbetsförhållanden. Har du/ni några reflektioner kring detta?

  8. Emely

    Vad använder ni för blöjor?
    Vad använder ni för tvättmedel till Jolie’s kläder?
    Påtal om det supervackra namnet, hur uttalas det?
    Skulle hon hetat Januari om hon föddes i december? Tycker det är både häftigt och fint!
    Ska ni ha någon konst på väggarna i huset?

    Kramar 🌸

  9. Sophie

    Hej!
    Vad roligt med en frågestund! ☺
    Har Jason fortfarande blöja?
    Hur hanterar Jason det att du mest sitter med den lilla nu? Och det hade varit så kul att få höra Jason prata lite i någon av dina vloggar 😊

  10. Jenny

    Hej Gabriella!

    Är en ny följare utav din blogg och Instagram! Blev otroligt intresserad och fascinerad utav din unga ålder, men ändå stabila och mogna personlighet. Känns som att det är ovanligt dessa dagar, speciellt bland influencers! Tycker om dina texter och fina bilder supermycket, keep it up! 😀

    Min fråga inleds med lite historia, hehe. Jag och min sambo har känt varandra i 2 år nu och varit tillsammans i ett halvår (vi har varit ett par innan, men gjorde slut och hittade tillbaka efter ett år). Han är 22 år och jag är 21 år. Jag känner verkligen att han är kärleken i mitt liv och fantasier kring familj/barn är ständigt ett samtalsämne.. Meeen, vi kommer ju alltid fram till att; nej, vi är inte redo. Vilket på något sätt är så synd, för jag VILL verkligen ha barn(!!). Känns som att vi egentligen går efter normer, t.ex. vår ålder.. Hur kände du och F att ni var redo? Hur vet man? Är det ekonomin, boendet, framtidsvisionerna eller är det endast sin egna magkänsla som säger när det är dags att bilda familj? Jag vet så många som sagt, efter att de gått genom en graviditet och fått sin bebis, att de först var absolut inte redo för barn – men sedan blev helt frälsta och skulle absolut inte kunna tänka sig ett liv utan bebisen. Så.. Hur vet man? När är man redo?

    Tack så mycket för din blogg! Och tack för alla personliga texter och delande av din vardag! Megastort grattis till Jolie och kram till hela familjen. <3

  11. Isabelle

    Hej Gabriella!
    Jag undrar om Jolies hjärtfel kommer finnas kvar i henne resten av livet eller kommer det försvinna när/om hon opereras?
    Och kommer hennes hjärtfel påverka henne på något sätt i livet och vardagen? Kommer det krävas många operationer, läkarbesök osv för henne i framtiden?
    Kram!

  12. Nathalie

    Hej Gabriella, hur kom ni fram till de namn ni har gett era barn, både förnamn och mellannamn? Och om ni går fler barn vill ni att de också ska ha namn på J?

  13. A

    Hej. Följde din blogg när Jason var nyfödd och har nu sen ett tag tillbaka hittat hit igen. Vet att ni i början inte visade Jasons ansikte men ser att ni släppt helt på det. Hur kommer det sig? Är själv kluven hur mycket jag ska lägga ut vår son på sociala medier så intressant att höra hur andra tänker. Kram

  14. Mel

    Hej!
    Jag är nyfiken på hur mycket pengar/lön man kan tjäna på att blogga? Förstår att du inte vill ange exakta siffror men är skillnaden mot ett ”vanligt jobb” stor?
    Kan du tänka dig sluta med blogg/sociala medier och ha ett ”vanligt jobb” och vad skulle anledningen till det vara?
    Har du varit ensamma med båda barnen ännu och vad är största skillnaden med att ha ett barn och två barn? Angående Jasons tal som många skrivit om läste jag idag på ett papper uppsatt på väggen på BVC om språkutveckling. Där stod det att om ens tvååring inte säger 1-2 ordsmeningar rekommenderas att man tar stöd utifrån. Bara ett tips!

  15. Angelica

    Hej Gabriella! Så fin blogg, jag älskar att läsa om dig och din familj! Jag är lite nyfiken på vad du gick för linje på gymnasiet? Vad tyckte du om skolan? Jag tänker både grundskola och gymnasium. Har du haft några andra jobb utöver bloggen? Finns det något jobb du drömmer om att ha?
    Kram Angelica

  16. Anna

    Hej! Jag har följt er enda sen ni var med i gvfv och tycker ni verkar vara så snälla och härliga. Tack för att vi får följa med på eran resa!
    Vi väntar själva vårt första barn och har precis varit på RUL. De tyckte hjärtat såg lite för stort ut på ett ställe och vill eventuellt att vi kommer tillbaka för ett nytt ultraljud. Jag undrar bara hur det var för er på RUL med Jolie, sa de något om hjärtat eller kom det helt som en chock efter att hon fötts? Håller iaf alla tummar för både Jolie och vår lilla tös att allt går bra framöver. Kram!

  17. Fanny

    Hur gammal var din son när ni började försöka att bli med barn igen? Hur ser åldersskillnaden ut mellan dina barn? Hur är livet med två småbarn istället för ett? Jag har nämligen en dotter och bara det är fullt upp, men vill gärna att hon ska få ett syskon.

  18. Ida

    Hej finaste Gabriella! Såå fin familj har du och har följt dig i flera år nu. Undrar lite, dina bilder du lägger upp på instagram och också här, redigerar du dom eller bara ljusar upp dem? tacksam för svar, ha en jättefin dag! Kram ida

  19. Julia

    Finns det något vegetariskt som Jason absolut inte äter? Eller nån frukt eller så? Inbillar mig att han inte är kräsen av nån anledning 😁
    Kram på er fina ❤️

  20. Sarah

    Fina Gabriella, du skriver så fint om er dotter och jag undrar hur de funkar med BVC. Går ni som vanligt till BVC eller ni har specialist nu i och med hennes hjärta?
    Önskar er all lycka!

  21. Maria

    Varför väntade ni så länge med att avslöja flickebarnets namn? Ni va väl överens om namnet långt innan hon anlände?☺

  22. Sandra

    Hej jag undrar om du och Tove (tovsi) inte umgås längre ? Och vart hon har tagit vägen? Ser hon aldrig i dina sociala medier lägnre kram

  23. Sanya

    Hej Gabriella! Tycker du att Jason och Jolie är lika varandra, både nu och om du jämför med när Jason var nyfödd? Stor kram <3

  24. Anna

    När ska lilla tjejen opereras med hjärtat om det blir operation eller hur kommer det bli med operationen framöver ?? Kommer ni vilja skaffa ett till barn ?? Vilket efternamn tog du när du gifte dej ?? Eller hade du kunnat behållt ditt efternamn

  25. Maja

    Åh vad kul med frågestund! Har längtat efter att få ställa en fråga men tänkt att du inte har tid att svara nu när ni har er lilla tjej hos er så jag har avvaktat.

    1. Vilka områden i Göteborg rekommenderar du att man kan bo i om man är en barnfamilj?
    2. Hur gjorde ni för att få lägenhet där, dvs vilka hyresvärdar kontaktade ni?
    3. Hur lång var Jolie och hur mycket vägde hon när hon föddes? 😍
    4. Var namnet Jolie självklart eller hade ni några andra förslag – i sådana fall vilka?

    Får se om jag kommer på några fler hehe, börjar i all fall med detta. Tusen kramar till dig! 💗

  26. Johanna

    Hur tänker ni med vaccination till barnen? Framför allt barnsjukdomarna röda hund, mässlingen, polio osv som är i princip utrotade idag pga bra vaccinationsprogram. Särskilt med tanke på all invandring från länder som fortfarande har dessa sjukdomar, mässlingsutbrottet i göteborg och att ni reser en del.

  27. Aya

    Hej fina!
    Jag har följt dig sen lååångt tillbaka. Lite innan du blev gravid med Jason har jag för mig. Hursomhelst så är din blogg den enda bloggen som jag faktiskt följer. Tycker det är så himla mysigt o läsa om din vardag, dina tankar o åsikter o sånt. När jag läste att fina Jolie har ett hjärtproblem kändes det nästan som om jag läste nyheterna från en nära vän till mig eller en familjemedlem som fått barn. Kanske låter jätte konstigt med tanke på att du egentligen inte vet vem alla dina följare är såklart men så sitter man här o har följt med på dina resor, din vardag, vet hur din kyl o frys brukar se ut, vad ni helst gör under dagarna osv hahah. Ville ba ge dig och F cred som är så himla fina mot varandra och mot era barn! När man läser din blogg vill man att du ska va ens bästis typ hahah. Massa kärlek till er <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men fina du!! Tusen tack för så himla fina ord <3 Du gjorde min dag med din varma kommentar. TUSEN tack <3 och all kärlek tillbaka till dig! <3

  28. michelle

    Grattis till er prinsessa! hon är så oteolift söt!! hur.går det med samsovningen? väcker barnen varandra och hur får ni plats? 😄 / en mamma som får ligga på kanten av sängen varje natt även fast det bara är jag och ett barn i den.

  29. Nina

    Hej fina Gabriella! Viĺl börja med att önska dig och din fina familj all lycka till med allt som händer i erat liv nu med huset och med er lilla tjej!♡
    Såg att du skrivit i ett tidigare inlägg att du ska lägga upp förlossningsberättelse nu i veckan, jag är lite nyfiken på hur stor Jolie var när hon föddes och i vilken vecka hon föddes i?
    Stor kram, Nina

  30. Lovisa

    Du har skrivit tidigare att Jolie har ett hjärtfel, vad är det för slags hjärtfel? Om det är en för känslig fråga så behöver du inte svara❤️

  31. Nicole leavey

    Hej fina du!
    Jag och min sambo försöker att bli med barn nu ett tag! Så spännande. Älskar att du delar med dig om mycket och intressant som man bara älskar att läsa!
    Undrar hur det kändes för dig i början på (någon) av dina graviditeter. Och hur ni förberedde er inför Jason med kläder barnvagn osvosv! Tipsa gärna! Puss

  32. Johanna

    Vilka är dina fem favoritinfluencers?

    Favoritbarnklädesmärke?

    Namn du gillar till barn förutom namn på J?

    När du har frågor om barnuppfostran – vem frågar du helst? Kan du skriva om din ”syn” på föräldraskap? Vad definierar just DIG som mamma?

    Lyssnar du på några poddar?

    Ser fram emot att höra om ert sjalande också! Är en mamma som älskar att bära hehe 🙂

  33. Johannah

    Hej Gabbi! Vill börja med att gratulera till fina Jolie, hon är bedårande.
    Jag tänkte fråga om hur du ser på detta med att folk många gånger efter ett ultraljud skriver ut att : Åh allt såg bra ut och vi kommer få ett friskt barn! Ser du annorlunda på det nu när er lilla Jolie föddes med hjärtfel?
    Kram

  34. Alice

    Vad har du för planer med bloggen och jobb i framtiden? Har för mig att du skrev för ett tag sen att du hade kommit på vad du ville plugga till men tror inte du skrev till vad det var. Sen undrar jag också vad F jobbar med och om han vill plugga i framtiden😄
    Kram

  35. Jessica

    Hej!
    Jag är väldigt nyfiken på din bakgrund? Vad har du och barnen för påbrå? Pratar ni andra språk än svenska? Tack för en härlig blogg, kram! 🙂

  36. Sofia

    – Hur lång och hur mycket vägde Jolie när hon föddes? Och Jason?
    – Hur mycket gick du upp under graviditeterna?
    – När kände du de första sparkarna? Både med Jason & Jolie.
    Är så nyfiken då jag själv är gravid med vårt första barn som beräknas komma i juli 😃💛
    Tack för en fin blogg! ⭐️

  37. Ellie

    Har Jasons tal börjat släppa nu? Nyfiken då det var ett tag sen du skrev om det och den oron du hade. Hoppas han pratar för fullt nu och det vore roligt att få höra honom i en vlogg framöver! 🙂

  38. Madde

    Hej! Jag har två frågor:
    Hur valde ni namnet Jolie 😊? Fanns det flera aktuella namn?
    Hur länge har du varit vegetarian och vad var det som fick dig att bli det?
    Kram

  39. Adisa

    Hej! Jag är nyfiken på hur ni får ihop det med två barn, handla mat, städa, vara sociala, plocka hemma, laga mat, diska, jobba osv. Vi har också två barn, hund och maken jobbar. Vardagar är svära att få ihop och det kan vara så frustrerande. Därför är jag nyfiken på hur andra småbarnsföräldrar gör. Kram

    Ps. Jolie är ju bara för söt!!

  40. Kim

    Jag är gravid med nummer två som kommer i april. Min första är en månad äldre än Jason. Det är som du förstår mycket tankar just nu kring omställningen att gå från ett till två barn. Vad anser du den största skillnaden?

  41. Sara

    Hur stor var jolin när hon föddes? Och i vilken vecka föddes hon? Gick du över nått? Kommer det nån förlossningsberättelse? Lycka till med allt nu puss o kram

  42. Filippa

    Hej Gabriella! Jag undrar hur det känns nu när ni har varit utan hundarna ett tag? Känns det som att ni tog rätt beslut? Och vet du hur dom har det hos sin nya familj? Skulle vara kul att veta 🙂 Tack för en superbra blogg!

  43. Jasmina

    Hej, tack för en inspirerade blogg! Du har ju kämpat med bloggen från grunden och vad är dina bästa tips kring samarbeten. Hur ska man gå tillväga när man får förfrågan angående olika samarbeten, vad ska man ta betlat osv. Jag förstår att det beror lite olika på hur stor blogg/instagram man har men kan du ge lite genuina tips. Tacksam för svar! Grattis till er nya familjemedlem, kramar.

  44. Filippa

    Hej Gabriella! Jag undrar hur det känns nu när ni har varit utan hundarna ett tag? Känns det som att ni tog rätt beslut? Tack för en superbra blogg 🙂

  45. Adela

    Bärsjalen, vilken blev det? Slings är ju otroligt vackra men så dyra. Har heller inte hört från någon personligen huruvida bra de faktiskt är. Hade vår nu 5-åriga dotter i sjal o vill hitta en liknande nu, så jätte gärna dela med dig av er upplevelse o vilket märke det blev.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish