Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kalasinbjudan och besök

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att ni mår jättebra. Idag får vi besök av älskade Tove och Adi. Har saknat dom så mycket så det ska bli så himla mysigt att ha dom här. Igår fick Jason en inbjudan till kalas så nästa helg ska han få fira sin vän som fyller två år. Längtar redan tills vi får fira Jasons treårsdag i huset och bjuda in alla nära och kära. Har redan en plan om att bjuda på stor tacos-buffé och massor av frukt och gotta till efterrätt. Haha.. Kul att jag är ute i så god tid.. 😉

Önskar er en jättefin dag så hörs vi mer sen. Stor kram!

27394834_10215196297682108_1893384039_n

Lycka över att få sin första inbjudan till kalas i brevlådan! Han har ju varit på kalas tidigare och firat vänner men det var roligt att få en ”riktig inbjudan” på posten =)

Kommentarer

  1. Isabel

    Blir alltid lika glad av att komma in på bloggen. Du verkar vara en fantastiskt god människa och ni verkar bara vara en otroligt fin familj. Ibland tänker jag att det hade varit så mysigt att få sitta med vid ditt fikabord och äta gott och prata lite. Haha. Låter kanske bli obehagligt, förlåt 🙈 menar bara att du verkar vara så gullig.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men vad fin du är <3 tusen tack för så snälla ord! Betyder så otroligt mycket. Du är så välkommen haha 😉 bara att komma över, kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish