Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vad har vi i skötväskan?

Inlägget och videon är i ett annonssamarbete med ACO

Hej finisar!

Vi har spelat in en video till er med innehållet i vår skötväska. Det viktigaste för oss att alltid har med är bland annat blöjor, våtservetter och kräm att smörja in med vid behov. Vi smörjer alltid in Jason runt munnen efter att han har ätit och det funkar jättebra för oss just för att dom röda prickarna som han annars får håller sig borta då. Har ni något särskilt som ni verkligen MÅSTE ha med er i skötväskan? Berätta gärna, det är alltid lika kul att läsa! =)

26234668_10214975008950028_1220220711_n26177339_10214975009030030_582126809_n

Vi har under dom senaste åren använt oss av ACO:s minicare-serie och testat alla produkter ur den. Vi är väldigt eniga om att vi älskar alla produkter och att dom verkligen hjälper huden att hålla sig återfuktad. Speciellt nu under vinterhalvåret när man generellt blir lite torrare. Vår favoritprodukt ur serien är helt klart ”Minicare Kräm” som är en fet, mild kräm med återfuktande glycerin. Krämen är framtagen för barn med atopisk hud och mjukgör och återfuktar huden. ”Minicare Kräm” är lättapplicerad och går snabbt in i huden. Jag har själv använt den på mitt ansikte istället för dag och nattkräm under perioder där mina hudvårdsprodukter tagit slut och jag inte har hunnit inhandla nya. Och ja, den är verkligen toppen. Alla tummar upp!

Här nedan kan ni se videon där vi visar upp innehållet i skötväskan:

https://youtu.be/SbmMwnn2VlM

Jag vill förresten tipsa er om att gå in på loppi.se/hudkollen och läsa mer om torr hud och eksem hos barn. Där finns allt från information till frågor och svar, videos och tips på produkter. Så kika in och lär dig mer genom att klicka här.

Hudkollen_loggan

Inlägget och videon är i ett annonssamarbete med ACO

Kommentarer

  1. Elisabet

    Hej fina du. Kan du inte visa vad du hade för väska med dig till förlossningen, Tipsa gärna vad för väska som är bra att ha med sig dit då allt är nytt för mig. puss 🙂

  2. Nina

    Jag föredrar faktiskt deras vanliga mini derm. Jag är atopiker och dotter verkar hamnat i mina forspår tyvärr. Jag får utslag och röda prickar av mini carr och upplevt samma på dottern. Men Aco är klart bäst & ett märke man kan lita på. Kram & njut av lilla söta stumpan <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish