Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Snabb sallad

Jag älskar verkligen att bryta av sallader med äpple. Det passar så bra till både broccoli och fetaost som vi hade i denna. Verkligen ett supertips om man vill ha en lite roligare sallad där det händer något.

I denna hade vi: 

Blandsallad

Fetaost

Broccoli

Körsbärstomater

Riven morot

Pumpakärnor

Äpple

Vi pressade också över lime och saltade och pepprade. Klart! =) Enkel och god middag.

26638157_10215035148173471_1255208198_n26696613_10215035148213472_1533214455_n

Kommentarer

  1. Profilbild
    Jessica

    Men lillavän! Du är i vecka 40, din kropp behöver sååå mycket mer än denna enkla sallad. Hur frestande det än är att inte överäta som gravid, så behöver kroppen ändå väldigt mycket mer mat än det vanliga såhär mot slutet. Det är absolut ingen pik eller så, men jag tror det är lätt glömt! Ladda på ordentligt med mat så du har fullt med krafter och stryka. Skulle förlossningen sätta igång, kommer din kropp behöva waaaay more än denna sallad.

    Ta hand om dig och håller tummarna för en förlossnings snart 😊

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men snälla du, jag äter ju flera gånger om dagen och massor av mellanmål mellan frukost, lunch och middag dessutom. Denna sallad är inte något jag lever på en hel dag och det tror jag nog att även du förstår 😉 kram på dig och tack snälla! Ta hand om dig med 🙂

  2. Profilbild
    Emelie

    Alltså äntligen någon som håller med mig! Folk brukar annats tycka att jag är lite knäpp men de är ju jätte gott. Och pink lady äpplen till tacos alltså testa! Hoppas du får en fin dag och lycka till med kommande förlossning.

  3. Profilbild
    Cissi

    Jaa! Äpple är så gott i mat! Jag har det alltid till Tacos, i sallad eller bara i tärningar till maten. Friskt och gott! Det är oxå en favorit att ha med då jag gör gratänger i ugnen. En annan god sak att äta till maten eller i salladen är honungsmelon =)

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish