Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Hoppas att allt är jättebra med fina er <3

Idag ska vi filma en video hade vi tänkt. Kommer nog att bli jättebra då det var ett tag sedan vi la upp något på youtube. Tiden har på något vis bara inte funnits där till att ha med kameran och sedan klippa och redigera. Men nu så! Vi ska försöka bli mer aktiva på youtube över huvud taget nu när F är hemma.

Jag är så himla sugen på ananas och apelsin nu så det satt jag och tryckte i mig hela kvällen igår, haha. Måste köpa mer ananas idag! Annars ska vi bara ta det lugnt, testa att göra vårrullar, försöka hinna med att vara ute en sväng och få frisk luft, göra lite ärenden, inhandla lite färg till F (han håller på att måla och den svarta färgen är slut) och åka förbi huset. Ska bli kul att se om dom har hunnit med något mer sedan sist vi var där. Vi är så taggade nu på dom närmsta veckorna och månaderna då det verkligen kommer att hända galet mycket på husfronten. Snart kommer golv, kakel, braskamin och trapp bland annat. Vi längtar så mycket. Och vecka 13 är som sagt allt helt och vi kommer att kunna se slutresultatet. Dock så ska det ju besiktas osv då i två omgångar så det drar ut lite mer på tiden.

Måste få gnälla lite igen om det där med att vara vätskefylld.. Herregud vad jag samlat på mig vätska bara nu i helgen. Jag är verkligen så svullen nu. Det är så jobbigt att inte kunna böja på fingrar och knän och sådant ordentligt. Känner mig som en ballong. Kinderna och näsan är enorma och läpparna har också svällt massor så det ser nästan ut som om jag har fyllt dom med något (vilket jag inte har). Nej, jag vill bara bli mig själv igen nu. Orkar inte alls busa och leka på samma vis, känner mig stor och klumpig, har ont överallt och så det där jäkla trycket nedåt + tröttheten på det.. Kom ut nu bebis!!!

Nu ska vi bege oss mot barnmorskan. Har tid där nu på morgonen. Ha en fin dag! Och tack för att ni kikar in här, det gör mig så glad =)

26696607_10215043825990411_10234543_n

Igår kväll drack jag också den ”nyttiga” varma chokladen igen. Hade bara i någon tesked honung och så iKaffe och kakao. Blir så galet gott när man skummar den ordentligt. Toppade med kanel och lite grädde.

26637944_10215035147173446_150149029_n26553325_10215035147493454_277748377_n

Och som jag skrev igår så har helgen varit så som ni ser bilderna ovan, haha =) Degat och segat i soffan och väntat ut förkylningen.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Caroline

    Hej. Jag ska bli mamma för första gången i februari och hade tänkt att jag skulle börja tvätta alla bebis kläder. Men vilket tvättmedel ska man använda? Finns ju massor av olika parfymfria tvättmedel, och ska man använda sköljmedel eller inte? Hur har du gjort? Tack för en superfin blogg, tycker verkligen om att läsa den! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Jag använder oftast tvättmedel från Washologi 🙂 men när jag inte har köpt det så blir det oftast det som heter ”neutral”, kram kram 🙂 <3 och tack för fina ord!

  2. Profilbild
    Emma

    Hej gabbi!!! Jag har en fråga. Jason sov väl väldigt väldigt bra när han var liten om jag inte minns fel ? Hur tänker ni kring lillasyster och sömnen? Tänker ni att det kommer bli samma där eller är ni förberedda på att vara mycket vakna på nätterna? Stor kram ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, han sov jättebra <3 håller tummarna att bebis ska sova lika bra men det är inget jag förväntar mig, kram <3

  3. Profilbild
    Emilia

    Går ni alla 3 till barnmorskan eller går du själv? Är lite nyfiken bara 🙂 ha en fin dag! Ser fram emot en video :)) kram <3

  4. Profilbild
    Jeanine Bennerdt Hammer

    Hoppas verkligen bebis kommer nu snart, Jag är bara 23 veckor gången men är redan trött på att vara gravid, det kanske inte är så konstigt med tre tätta graviditeter. Känns som allt jag gjort dom senaste 4 åren är att vara gravid och amma typ hehe. Nej som sagt hoppas verkligen ni får träffa er lilla tjej snart nu och njuta av bebis bubblan <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish