Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Wanties

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Här kommer lite tips på snygga kläder och fina barnsaker. Lekköket är det som Jason har här hemma och han älskar det verkligen. Och det är ju så roligt att kunna köpa till massor av tillbehör också. Vi har också förvaringskorgen och den är så himla fin och perfekt till att förvara ex. duplo eller lego. Tips!

Kommentarer

  1. Johanna

    Måste skriva det för nu har jag tänkt det så många gånger haha..

    Så härligt med en januaribebis istället, det är mer fördelaktigt mentalt för skolbarn i deras utveckling att vara födda tidigt på året än sent (det skiljer ju enormt på ett januaribarn och ett decemberbarn!) och det kan påverka hur det går i skolan.

    I sverige är det ”bäst” vara född första halvåret, helst januari-mars. I USA är skolsystemet annorlunda, så där gäller det när september för man börjar då om jag förstått rätt (dvs augustibarn går i en annan klass för de är yngre). Haha knäpp tanke, men mycket spelar ju in….

    Jag är lärare också, kanske därför jag tänker såhär. Min kollega fick för två år sedan ett barn i mellandagarna, de funderar på att låta honom gå med barnen födda året efter för att han inte ska hamna efter (det sägs vara extra tufft för killar som är födda senare än tjejer då tjejer generellt mognar snabbare).

    Djupa tankar här haha…

    Kram och lycka till <3

      1. A

        Intressant men väldigt individuellt oxå. Jag har två pojkar födda sent på året. En är nu vuxen, en nio år. Båda har haft väldigt lätt för sig i skolan och legat i framkant. ”Tur” kanske, jag vet inte. Har även en dotter född på hösten, inga problem där heller. Enda vi stött på är väl att moppe-tiden blev en lång väntan😉

    1. Camilla

      Intressant tanke du har här, men eftersom det inte finns några vetenskapliga ”bevis” har jag svårt att tro det. Min dotter är född i Februari, och går på högstadiet, och för henne går det jättebra i skolan. Men den som är yngst i hennes klass är född i slutet av december. För honom går det jättebra i skolan och han ligger ofta före. Den som är näst yngst är också jättebra i skolan och ligger även han också ofta före. Du och jag har säkert annorlunda erfarenheter, så det kan lika gärna vara så som du säger!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish