Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Flyttdags

Hej vänner och god morgon!

Det löste sig igår och vi ska flytta till en superfin, stor och fräsch trea i ett helt nybyggt område. Vi får hjälp med flyttlasset av Fs familj idag och även hjälp med barnvakt av hans mamma så att vi kan fixa i ordning nu innan bebis ankomst och landa i allt det nya. Vi har ju inte så mycket saker att flytta då vi har allt i vårt förråd som vi hyr och även det känns ju otroligt skönt.

Visste ni förresten att huset är klart redan vecka 13? Sedan är det bara besiktning x 2 inbokat och så ska dom ju ha lite tid på sig att fixa i ordning saker som eventuellt kommer upp vid besiktningarna. Så vi hoppas på inflytt vecka 15. Är ju trots allt inte allt för långt bort och kommer att gå fort när vi väl är inne i bebisbubblan med. Håller tummarna att lillasyster stannar i magen fram tills helgen så att vi hinner boa i ordning och sedan är det fritt fram när som helst =)

Önskar er en härlig dag! KRAM! <3

26235280_10215004486766955_474810120_n

Igår var vi bortbjudna till vänner på fika och massor av lek. Så roligt för Jason att få leka av sig med sin kompis i ett par timmar. Och trevligt för oss föräldrar att bara få prata ut lite och umgås.

26241520_10215004486606951_1578343097_n

Och så fick vi ett sådant fint bud av duktiga Erika på MOHV som sålde vår lägenhet förra året. Så himla fint av henne! Blev verkligen jätteglad och vi var så otroligt nöjda med försäljningen och hur allt utspelade sig där.

Kommentarer

  1. Louise

    Hoppas allt går bra med flytten,
    Jobbigt o behöva göra ett sånt här beslut precis när ni ska få lillasyster ,
    hoppas verkligen ni kommer till ro innan lillasyster väljer och komma ut.
    stor kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det känns skönt <3 tar nog 100 år här också i vanliga fall. Vi hade supertur. Och fick betala dubbelhyror men vad ska man göra? :/ kram <3

  2. Sofia

    Förlåt, men stackars dig tycker jag… kaos på alla fronter, blir matt av att läsa bara och då är jag inte gravid. Lämna bort hundarna, jättelång bilresa där värkarna börjar och håller i sig ännu, litet barn att sköta, och nu måste ni flytta nån dag innan förlossningen! Skickar styrka! Men lite tur i oturen eftersom nya lägenheten verkar vara större och finare. Kraaaaaaaaaaam! 💖💖💖

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men gulle du <3 tack snälla för så värmande ord och pepp! Ja, det är sjukt tungt att allt bara händer nu men man får tänka att vi kommer närmre och närmre vårt hus i tid och det gör att jag orkar hålla mig stark <3 längtar så tills vi har vårt egna igen, KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish