Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En sista date innan bebis

Dagen innan nyårsafton bestämde vi oss för att gå ut och äta. Varken F eller jag har någonsin ätit på Pinchos så nu kände vi att det var dags. Måste säga att maten var över förväntningar och det var roligt att beställa allt genom en app och även kunna betala smidigt genom den. Jason sov i vagnen hela tiden. På vägen hem så köpte vi med oss varm choklad på havremjölk och promenerade i lugnt tempo, pratade om allt mellan himmel och jord och framförallt förväntningarna kring att bli tvåbarnsförälder.

26176807_10214982610180054_281848598_n

Vi beställde bland annat in ostbollar, quesadillas, wrap med oumph, mango, röd lök och koriander samt vårrullar. Allt var supergott.

26176509_10214982610060051_1669404690_n26234884_10214982610020050_1437430969_n

Kommentarer

  1. Mathilda

    Hur lång är er lilla kille nu? Ligger han bra i Donkey? Vi väntar tillökning i Juni och vår kille blir 2 år då, så behöver en syskonvagn ☺️ Men så velig om han kommer vara för stor för donkey eller inte. Älskar vår bugaboo buffalo, så vill helst inte byta till annat märke 😍

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Han är på gränsen till för lång men då är han rätt lång och stor också. Runt 95 kanske, var ett tag sedan vi mätte 🙂 <3 kram kram och förstår dig verkligen att du inte vill byta!

  2. Anne

    Hej! Jag sitter med värsta klumpen i magen för imorgon börjar min största tjej på dagis. Hon är 2 år och 8 månader, och har alltså aldrig varit en enda dag på dagis. Jag har varit hemma med lillasyster (fick dom ganska tätt), så då kändes det mest logiskt att ha kvar även storasyster hemma. Nu till min fråga.. Har ni bestämt när Jason ska börja på dagis? Han är ju lite yngre än min dotter, men har ni upplevt några fördomar mot att han inte börjat än? Har känt en tröst av att läsa din blogg då ni också valt att ha Jason henna ganska länge hehe. 🙂 Jag känner faktiskt att få fått väldigt mycket ”snea blickar” över att hon inte börjat än.. Men varför skulle hon? Jag har ju varit hemma. Och sen ska hon gå i skola i minst 12 år, jag tycker att det är en självklarhet att man håller dom små hemma så länge man har möjlighet. Men nu ska alltså min tjej börja (trots att jag kommer vara fortsatt mammaledig i minst 1 år till då jag är gravid med tredje), jag är säker på att det blir roligt och bra för henne – men mammans klump i magen finns ändå där! Vet inte vad min poäng med detta är men kände att jag behövde skriva av mig (och jag är säker på att du förstår min känsla)!

  3. Lovisa

    Är era familjer också vegetarianer/veganer? Eller hittar dem på så mycket gott för er skull? Lycka till när det är dax för förlossning! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vissa är vego och andra inte 🙂 Men alla gör vegetariskt när dom vet att vi eller någon annan som är vego ska vara med, kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish