Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite blandade tips

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Lite blandade tips denna onsdag! =) Lite kläder, lite heminredning och lite barngrejer. Hoppas att ni gillar och finner lite inspiration.

Jag har verkligen snöat in mig på basplagg (okej, jag har ju alltid gillat det men ändå, haha) och kikar mycket efter neutrala färger. Sådant där som man kan använda riktigt länge utan att tröttna på. Jag har så mycket toppar som jag köpte strax innan Jason föddes med mönster som jag är såå trött på. Har till och med rensat bort dom och kört dom till förrådet bara för att jag ska slippa se dom ett tag. Så hoppas vi att jag vill bära dom igen framöver.

Hur mycket fint!? Babysittern har vi till lillasyster och så har vi ju dräkterna med mönster av ugglor till både Jason och lillasyster. Mössorna från Elodie Details är så varma och fina (tips nu vinter!) och vi har dom i vitt men tycker att grönt var så fint också.

Ååååh vad fint allt är! Vill bara flytta in i vårt hus nu och inreda, sätta alla detaljer på plats och känna mig som hemma. Kliar så mycket i mina inredningsfingrar nu. Tallrikarna har vi ju i beige och grått. Både dom med bubblor och dom i spets. Många frågor om dom är i bra kvalitet och JA dom är fantastiska. Så värda sina pengar trots att dom kan anses vara dyra till en början. Inte en repa eller skråma och vi äter på dom flera gånger om dagen och kör dom i maskinen. Älskar dom och vet att dom kommer att hänga med hela livet. Tips förresten! Den fina pläden längst ner i hörnet kostar bara 149:- =) Kram!

Kommentarer

  1. Jennie

    Kan du göra ett inlägg om tidiga gravidsymptom? Eller hur du upplevde det, dagen eller dagarna innan du plussade? Jag är på ÄL +10 och vill så gärna veta om mina aningar stämmer men vet ju att jag bör hålla mig i ett par dagar till (BIM – 4). Meeeen det är ju såååå svårt 😉

  2. Malin

    Hej. Har du något tips för hur man bäddar i barnvagnen för en nyfödd? Vi bor också i Norrland, och väntar barn i mars, det är ju många vintermånader kvar här då så man vill ju bädda varmt i vagnen. Men det känns ju som att den lilla nyfödda bebisen kommer att drunkna i en stor åkpåse eller massa stora filtar och täcken?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish