Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker jag vill göra innan bebis kommer

– Skaffa någon form av förvaring till hennes små kläder. Vi funderar på att köpa en byrå redan nu men det känns så omständigt då vi ändå ska flytta snart. Bättre att köpa ALLT sådant när vi väl är på plats i huset sen. Vi har inte plats som det ser ut just nu i våra befintliga byråer och garderober i lägenheten. Men vi ska lösa det på något vis såklart. Lillasyster kommer ju att vara cirka tre månader när vi flyttar in i huset och tills dess måste vi ju ha ordning på hennes kläder med.

– Tvätta bebiskläder! Detta har vi inte ens gjort än.. Skillnad från förra graviditeten då vi gjorde detta i vecka 20 typ.

– Tvätta rent babyskyddet! Det var inte så rent som vi trodde, haha. Förstår dock inte varför det är smutsigt då Jason var en BEBIS när han satt i det. Kanske är under alla flyttar hit och dit det hann bli lite skitigt. Men det måste vi göra snarast.

– Packa BB-väskan. Detta måste vi också göra snarast. Man vet ju aldrig när lillasyster är redo att komma. Jag vill hinna köpa en ny väska dock. Har spanat in en jag tycker är fin. Eller den är mer som en påse men ändå. Och så måste vi ju köpa med allt snacks och dricka och sådant som man vill ha med till förlossningen. Delar såklart med mig sedan av vad vi packar i vår BB-väska.

– Köpa en mysdress! Jag har kikat på en sådan fin mysdress ett tag nu som jag verkligen vill ha. Så den funderar jag på att klicka hem nu innan förlossningen. Men ska vänta tills lönen denna månad i så fall. Hoppas att jag inte hinner föda innan det! Men annars går det nog bra utan mysdressen med 😉

– Rensa lite här hemma och köra bort massor av saker till förrådet vi hyr i centrum. När bebisen kommer så vill jag kunna lägga 100% fokus på att mysa och bara vara. Då har vi dessutom bara två månader kvar i denna lägenhet (typ) innan vi mellanlandar hos Fs mamma i två veckor och sedan flyttar in i huset. Så det känns som att det hade varit skönt att ha så lite saker som möjligt här innan bebis kommer. Så slipper vi packa och stressa över sådant sedan när vi ska ut härifrån. Vi hyr ju dessutom möblerat som det ser ut just nu så allt finns ju på plats. Men kanske packa bort lite porslin och köksgrejer som ändå inte används, rensa igenom förrådet en sista gång, få bort lite onödiga leksaker som bara tar plats osv. Jag gillar att ha ordning och reda, haha.

15239195_10211225738020598_1792316740_n

Jag och min bebis när vi var i Paris =)

Kommentarer

  1. Jennifer

    Gabriella! Vart köper du gravidjeans? Tycker det är så svårt att hitta några som faktiskt också är snygga och sitter bra. Tar gärna emot tips!❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish