Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Gravidförsäkring

Inlägget är i ett samarbete med Trygg-Hansa och Barnens försäkringsexpert Alexandra Gahnström

När man blir gravid så fylls man genast med massor av nya tankar och känslor. Det är mycket längtan, glädje och kärlek. Man ser fram emot att få träffa det lilla barnet och funderar mycket över hur den lilla kommer att se ut och vara. Det är dock inte bara positiva känslor som kommer i samband med en graviditet. En graviditet kan vara tung och jobbig på många vis och jag tror att det är viktigt att prata mer om det. Man kanske mår dåligt psykiskt eller fysiskt i perioder och därför har Trygg-Hansa tagit fram åtta filmer tillsammans med barnmorskor som belyser olika delar av graviditeten, förlossningen och precis där efter. Du kommer till dessa filmer genom att klicka här. 

Jag har haft det tungt med illamåendet under mina graviditeter. Jag har spytt otroligt mycket båda gångerna i början och det har varit riktigt tufft både psykiskt och fysiskt. Jag har känt mig så maktlös och liten och har nästan ångrat att jag blivit gravid just där och då. Det kan vara en riktig kamp att må så illa och jag vet att jag är långt ifrån ensam. Man ska inte behöva lida i det tysta och jag tror att många faktiskt gör det. DU är aldrig ensam i det jobbiga, oavsett vad du får kämpa med under din graviditet <3

Som jag skrev så blev jag väldigt nedstämd av att må så illa och kräkas. Jag spydde 30 gånger om dagen med Jason i magen ibland, bodde i badrummet och bara grät. Det var jobbigt att inte veta hur länge det skulle pågå och när det skulle gå över. Jag vill därför lyfta Trygg-Hansas film om nedstämdhet lite extra:

https://www.youtube.com/watch?v=vkwhpQrdtUw&t=89s

Nu den 9:e december lanserar Trygg-Hansa en ny gravidförsäkring  Gravidförsäkringen ger dig en tryggare väntan och är helt klart en SÅ värd investering i dig och ditt barn. Trygg-Hansa har försäkrat fler barn än något annat svenskt försäkringsbolag och är måna om att ditt barn får en trygg början. Med gravidförsäkringen får du och ditt barn ett bra skydd under graviditeten och förlossningen – ett skydd som du inte kan få med någon annan försäkring. LÄS MER OM DEN HÄR. 

Jag vill också lägga lite extra vikt vid att det är värdefullt att teckna den försäkring som kostar dåd en innehåller ett betydligt bättre skydd kopplat till graviditeten och förlossningen. Lite kort om den nya försäkringen: (läs mer här)

– Trygg-Hansa har förbättrat sin gravidförsäkring och nu gäller den från v. 16

– Trygg-Hansa har en Gravidförsäkring som är gratis men Barnens försäkringsexpert Alexandra rekommenderar verkligen att man tecknar Gravidförsäkring Extra där man betalar en engångskostnad, då den innehåller ett skydd som är betydligt bättre för både den gravida och barnet. Tecknar du Gravidförsäkring Extra får du dessutom 1 250 kr i rabatt på Trygg-Hansas barnförsäkring TryggaBarn första året

– Trygg-Hansa vet att många lider i det tysta efter sin förlossning och därför har dom utökat gravidförsäkringen så att den gäller för fler förlossningskomplikationer

– Alla barn har rätt till ersättning för sjukhusvistelse om behov finns efter förlossningen, oavsett diagnos Gravidförsäkringen innehåller också kristerapi om barnet eller mamman skulle drabbas av en komplikation under förlossningen och man behöver stöd kring detta. Gäller för både den gravida och partnern.

Gabriella_low_res-9Gabriella_low_res-7

Två bilder från väldigt tidigt i graviditeten med lillasyster. Bilderna är tagna av: Katya

Inlägget är i ett samarbete med Trygg-Hansa

Advertisement

Kommentarer

  1. Jenny

    Åh tänk den som endå bara hade haft illamående i början av graviditeten.
    Åkte in och ut från sjukhuset under alla de 9 månader jag var gravid…bägge ggr pga kräkningarna.

  2. Emma

    Hej! Du har så fin blogg <3 tänkte kika, Har du/ni nägot tips på hur man kan få en flicka? Testade ni några ”myter” eller var de slumpen? 🙂 KRAM

    1. E

      Varför just en flicka? Att få barn är ingen rättighet, och att få ett vad det än är, är en ren välsignelse. Finns inga sätt att få det eller det könet på, det är bara bull. Kör på som vanligt och var glad om det blir ett barn!

  3. Frida

    Hej Gabriella, snälla var tydlig med att du får betalt för sådana här typer av inlägg, för jag antar att detta är ett sponsrat inlägg? Du bryter nämligen mot marknadsföringslagen om du inte markerar sådana här typer av inlägg som ”reklam” eller ”sponsrat inlägg”. Det här är andra gången jag är inne på din blogg så jag vet inte om du normalt sett brukar vara tydlig med detta. Tack för fin blogg i övrigt.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jag bryter inte mot något alls. Det står både överst och underst i inlägget att inlägget är ”i ett samarbete med Trygg-Hansa”. Ha en fin kväll och tack för fina ord!

    2. Nilo

      Hej, innan du skriver det du gör var nogrann med att läsa hela inlägget för här har du nog missat att Gabriella tydligt har markerat att inlägget är sponsrat. Ha det fint!

    3. S

      Hej Frida, gissar att du har Adblocker aktiverat. Då syns det inte att det är markerat som reklam. Jag hade min aktiverad och kunde inte se det men när jag såg din kommentar och Gabriellas så testade jag avaktivera och då står det tydligt markerat. 🙂 Förstår att du menade väl och håller med om att det är tröttsamt med bloggare som inte märker ut, men tycker att Gabriellas blogg är proffsig med relevanta och ofta viktiga samarbeten, Ha en bra dag!

      1. Gabriella Joss
        gabriellajoss

        Tack för fina ord S! 🙂 Jag samarbetar bara med företag som känns bra och skulle aldrig ta något samarbete bara för pengarnas skull. Tycker själv att det är tröttsamt med bloggare som inte tar sitt ansvar och märker ut reklam och samarbeten. Jag tycker att det är otroligt viktigt och har själv blivit anmäld till RO en gång. Efter det läste jag på och följer nu alla regler. Jag tror jag har koll på dom alla om det inte har kommit nya men är ödmjuk och tar gärna emot ny information med om jag gör något fel. Just här har jag dock märkt ut det som det ska och hoppas att jag gör det överallt där man ska. Detsamma <3

  4. Mamma

    Vårt lilla hjärta slutade slå några dagar före bf, och vi hade tecknat gratis försäkringen, hade inga problem med dem överhuvud taget, så vänliga och hjälpsamma. De andra försäkringar (som har via facket osv) var tvunga att ha in dokument på att det hade hänt osv. Trygg Hansa var gratis försäkring och hade bäst bemötande av de alla i den traumatiska situationen man var i. Teckna iaf den gratis om man inte vill betala!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Nej men gud 🙁 beklagar verkligen sorgen.. Kan inte ens föreställa mig hur det måste ha varit. Så fint att du fick bra bemötande, kram kram <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish