Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntYOUTUBE

God morgon tisdag!

Hej fina <3

Dagarna går så otroligt snabbt nu när F är hemma. Det är helt galet! Gårdagen bara rann mellan fingrarna trots att vi kom upp i bra tid och vips var det sängdags för Jason. Vi plockade fram lite ostar, popcorn, vindruvor och annat gott och myste framför en film innan det var dags för oss att sova med. Älskar att få vara hemma såhär hela familjen. Det är så otroligt mysigt och värdefullt.

Igår skrev jag ju att jag hade fått en kommentar om att Jasons namn var fjantigt. Helt plötsligt under kvällen så blev jag bombad med kommentarer från en annan IP om att det namnet är ”white-trash” och att Jason och alla barn med ”sådana” namn kommer att få problem i skolan och sådana saker. Fick på riktigt sex kommentarer från samma IP men som kommenterade med olika namn. Kommer inte att släppa fram dom kommentarerna i min blogg men man kan ju undra vem det är som sitter och hatar på namn SÅ entusiastiskt.. Kände ändå att jag ville nämna det bara för att det är så sjukt.. Herregud, haha..

Annars åkte vi under gårdagen förbi MIO igår och handlade en matta, och blev också en korg till leksaksförvaring på RUSTA. Mys hemma, lek ute i snön.. Vi gjorde inte många knop utan tog det mest lugnt =) Ni kan hänga med oss i videoformat här nedan.

https://youtu.be/jqSGOGu6M10

Önskar er en jättefin dag! Stor kram!

25360571_10214816831275685_2020395587_n25276555_10214816830395663_1878658035_n

Igår hade vi riktigt snöväder i Umeå. Älskar det! Hoppas att det får vara minusgrader nu ett tag så att snön får stanna. Det blir så mörkt utan den.

25323771_10214816831355687_1129131596_n

25323505_10214816831395688_980391280_n

Såhär god mat fick vi förresten äta hos våra vänner i söndags. Vi skrattade åt hur det är att ha middag med barn. Vi satt typ och underhöll var sitt barn och hann knappt prata med varandra förrän barnen skulle ner och härja på golvet istället. Det är skönt att umgås med andra som lever samma liv och förstår hur det är att ha en virvelvind att se efter, haha.

25287287_10214816831315686_980299742_n

Och efterrätten var underbart god! Nutella-semifreddo med hallon till. Förstår inte hur jag kunnat missa detta förr och aldrig ätit det!? Kommer att göras hemma framöver kan jag lova.

Kommentarer

  1. Josefin

    Bevisar ju bara hur otroligt korkad personen som kommenterat är. Att personer 2017 (snart 2018) inte förstår att det visar samma IP adress oavsett namnbyte. Tappar hoppet om mänskligheten ibland.

  2. Matilda

    Åh, Nutellasemifreddo det är verkligen såå gott. Jag har gjort det några gånger men det blir så himla mycket på en sats så man måste vara ett stort gäng för att det ska gå åt. Man kanske kan göra en mindre sats i och för sig!

  3. Frida

    Jag hade själv inte valt namnet Jason åt mitt barn, men det är ändå fint! Och Julian är ju verkligen med jättefint 🙂 Dessutom passar namnen bra på er Jason, och att hans initialer blir JJJ är döhäftigt tycker jag hehe. Ska bli sjukt roligt att få höra lilltjejens namn! Ha en bra dag 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack finis 🙂 ja, så är det ju. Finns många namn som jag inte hade valt heller men skulle aldrig säga något nedvärderande om dom ändå. Haha ja visst är det 😉 tycker det är lite roligt <3 detsamma och kram <3

  4. Diana

    Åh ni är så härlig familj, gud vilken underbar man du har och Jason jättesöt! Alltså jag är så avundsjuk, brukar drömma att jag träffar er alla! Lite konstigt hehe 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack <3 Jaa, han är världens bästa min man 🙂 <3 Tusen tack, du anar inte hur glada vi blir! 🙂 Hoppas vi ses någon dag 😉 kraam <3

  5. Luna

    Alltså helt sjukt vad hur folk orkar trycka ner andra på det där sättet. Nej han kommer inte få det svårt i skolan pga sitt namn, han kommer få problem för att det fortfarande finns såna ytliga och dömande människor som du! Alltså kommenteraren.. Jag tycker Jason är jättefint!❤️

  6. Alva

    Va tråkigt men en sån kommentar! Tycker Jason är ett jätte fint namn❤️ Så kul med en ny video har väntat och väntat på att du ska uppdatera youtube! 🙂

  7. Fyrbarnsmamma

    Det är komiskt det här med namn. Visst är det så att olika namn signalerar olika saker och är överrepresenterade i olika socialgrupper, men det betyder ju inte att namnen i sig medför problem. Jag förstår att det finns många som tycker att mina barn har mindre fina namn. Alla fyra har typiska ”gubbnamn”. Namnen är ju något personligt som du ger till ditt barn för att det är ett namn som är betydelsefullt för dig. Tur att alla inte har samma smak; vad tråkigt det skulle ha varit.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är ju så! Smaken är som baken och det viktigaste är att barnet inte heter ”bajskorv” eller något annat opassande som ger problem i framtiden. Alla föräldrar väljer ju namn dom tycker är fina tänker jag <3 kram kram

  8. Jennie

    Men alltså (förlåt att ja svär) fyfan!
    Blir SÅ förbannad!
    Jason är ett SÅ fint namn o passar ditt barn alldeles perfekt! ”Få problem i skolan” med sådana föräldrar som er kommer han ha en trygg, stabil grund att stå på som gör att han blir säker i sig själv och därmed säker i skola o fritid… Ett namn definerar inte ett individ. Bry dig inte om detta, det är någon människa som inte kan med andras lycka… Tragiskt men sant.
    Ni är en SÅ fin familj, jag har följt dig länge nu… O ja finner sådan enorm inspiration då ja följer dig ❤
    Kramar till dig o familjen! Låt sådana här kommentarer göra dig/er STARKARE! Ni klarar allt!
    Kram! ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är galet att folk skriver så 🙁 man hoppas ju att dom inte har barn själva och för över sina åsikter och tankar till sina barn. Fy! Håller helt med dig. Till 100% verkligen! 🙂 Tack snälla underbara du för så fina ord. Vi blir så himla glada!! TACK <3 stora kramar från oss alla

  9. Daniella

    Hej fina Gabriella, brukar egentligen aldrig kommentera. Men ville bara säga att jag och min blivande man förlsker skaffa barn och att namnet Jason är högst upp på vår lista om vi skulle lyckas bli gravida och om det är en pojk. Vi alla tycker så olika men det är bara onödigt och elakt att skriva sådär. Speciellt om ett liter barn.
    Superfin blogg med massvis inspiration, tack!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej finis <3 Men vad roligt! Det är ett så otroligt fint namn tycker jag! 🙂 Håller helt med dig. Tusen tack för dom fina orden. Blir så himla, himla glad. KRAM

  10. Josefin

    Hej fina du!
    Bara nyfiken, tänker ni åka och titta nåt på musikhjälpen i veckan? Just eftersom dom är i Umeå i år tänkte jag. Du har ju en fantastisk plattform att sprida budskapet om detta.

    Kan passa på att säga att jag ÄLSKAR att du delar med dig av så många bra vegetariska recept, du är en stor anledning till att vi numera nästan bara lagar vegetariskt här hemma! Fortsätt gärna med det!

    Tack för en fin blogg 😘

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej 🙂 <3 Har inte ens tänkt på det! Men det hade ju varit jättekul att kika förbi där. Visste inte ens att dom var i Umeå, har så dålig koll så att jag nästan får skämmas ;p tack för så fina ord och vad roligt att ni gör det!! Ska helt klart fortsätta. KRAM <3 <3 ha en jättebra dag!

    2. Jeaninne

      Herregud vad är de för fel på folk och varför vara så elaka? Dessutom mot ett barn. Själv älskar jag ovanliga namn tycker de extra kul om barnen har ett ovanligt namn så inte alla heter exakt samma i klassen men de är min åsikt skulle aldrig kommentera något till någon med typiskt vanligt namn att de är fult eller liknande bara för att jag råkar gilla ovanliga namn. Jag har själv ett ovanligt namn och har aldrig fått några problem, snarar att folk kommer ihåg mig eller säger att de är vackert. Jag tycker Jason är jätte fint och samtidigt gulligt passar både när han är liten och ett snyggt namn som äldre. Strunta i allt hat, känns som folk sprider näthat bara för att!
      Stor kram till dig fina Gabriella. ❤️
      Snart är din flicka här så spännande, fick själv en liten dotter för 3 månader sen så mysigt ☺️

      1. Gabriella Joss
        gabriellajoss

        Ja, det är galet.. Så hemskt att folk skriver sådana saker om namn.. <3 Du har ett jättefint namn! Har aldrig hört det förr 🙂 superfint verkligen. TACK för peppen. Du anar inte hur mycket dom fina orden betyder för mig. STOR kram och stort grattis!!! Njut massor av din fina prinsessa 🙂 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish