Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

God morgon måndag!

Hej fina <3

Hoppas att allt är bra med dig. Vi har haft en riktig myshelg och nu fortsätter ju helgen då F är hemma med oss. SÅ underbart. I söndags blev vi bjudna på middag hos våra fina vänner och det var jättetrevligt. Otroligt god mat och barnen fick leka loss tillsammans. En toppenkväll! Och annars har vi bara varit, myst i soffan, F har varit på gymmet och jag har jobbat bort en del nu innan jul. Lekt och busat med Jason, ordnat med tvätt och städ och allt sådant har vi också gjort. Även rensat ur förrådet vi har här i lägenheten och kört bort massor med grejer till vårt förråd som vi hyr i centrum. Galet att det redan är den 11:e december! Vi närmar oss verkligen julafton med stormsteg nu och för oss innebär det ju också att vi närmar oss bebis med stormsteg! Idag går vi in i vecka 36 och jag har nog aldrig känt mig så gravid som jag gör just nu.. =)

Önskar er en härlig start på veckan! KRAM

24992528_10214798428935638_529205210_n

Och såklart blev det pannkakor i helgen med. Bananpannkakor med crème fraich, varma bär och honung. Det är supergott. Recept på pannkakorna finns här. 

Kommentarer

  1. Jenni B

    Vad roligt att ni har haft en så underbar helg! <3 Pannkakorna ser otroligt goda ut, MUMS! Har du tagit bilden med mobilen eller med någon annan kamera? Tyckte den var så fin. <3 kram :*

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish