Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Toalettsits och pall

24204709_10214737489852199_2113211306_n

Nu har vi påbörjat ”potträningen” ordentligt här hemma och vi kör med sådan här toalettsits + pall. Så himla smidigt det har varit då han själv kan ta sig upp och ner på toaletten och når upp. Uppdaterar er om hur det går =) Hoppas på att han ska vara helt blöjfri innan lillasyster kommer eller strax efter.

Kommentarer

  1. Profilbild
    Jessie

    Lycka till! kommer gå askalas 🙂 Vi ”pottränade” (hade också toaring plus pall) Oliver i somras då var han 2 år och 3 månader. Vi körde efter boken ”potträning på tre dagar” vilket gick jättebra. På en vecka var han grovt tränad och efter en månad i princip helt torr hemma och även borta hos andra eller ute. Idag kan han ha olyckor på förskolan men i princip aldrig hemma. Han har lite problem med att våga bajsa, men det kommer nog med tiden 🙂 Nattblöjan rök för en och en halv månad sen i samband med att han slutade med välling och började äta kvällsmat (inte dricka två timmar innan läggdags). Han hade en olycka i veckan i tre veckor och sen dess har han varit torr. Vi gjorde som så att INTE ta upp honom på natten för att kissa just in case, eftersom vi inte ville lära honom att 1. han ska kissa på natten 2. vi ska sköta hans nattkissande. Utan han fick helt enkelt vakna av att han kissade på sig för att lära sig att vakna av det och ropa på oss om han behövde kissa. Det har gått galant och nu kissar han vid läggdags 18.30 och kan hålla sig ända till 09.30 på morgonen utan att kissa. Galet. Men underbart 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh, kul att läsa er historia till att bli blöjfri 🙂 vad skönt att det gick så bra 🙂 låter ju perfekt. KRAM <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish