Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fredag!

Hej fina ni <3

Hoppas att ni mår jättebra. Jag är jätteglad över ett lyckat event igår. Gick hur bra som helst och jag fick också veta att Hallbergs Guld runtom i Sverige har köpt in mitt smycke. Det känns SÅ stort. Det är ju hur många butiker som helst. Kan knappt tro det! Är jättetacksam över alla som ville komma och det var ett riktigt mysigt event där vi bara pratade och umgicks massor, fikade lite och fick se lite bilder från tillverkningen av armbandet och sådär. Visar lite mer bilder och så på måndag så att ni får se =)

Nu är jag hemma med Jason på förmiddagen och sedan åker han till Fs mamma vid lunch så att jag får vila resten av dagen. Tänkte sova, jobba bort lite till nästa vecka, duscha och städa i ordning inför helgen. Så himla fint av henne att ställa upp nu när det behövs lite extra.

Önskar er en jättefin fredag. Kram!

23846436_10214656802315061_1582675940_n 23897638_10214656802875075_657126017_n

Kommentarer

  1. Amanda

    Vad skönt med lite egentid! Så bra att du tar hjälp, det gynnar er alla och Jason kommer säkert ha superkul med farmor!
    Jag fick en kort sjukskrivning för stress, har varit hemma i 2 v nu och måste själv bli bättre på att ta hjälp med barnvakt osv!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, när hjälp erbjuds tackar jag inte nej som det ser ut just nu.. Jätteskönt <3 Så bra att du sjukskrev dig och ja, det är så viktigt att få hjälp lite då och då iallafall. Så att man får lite andrum och vila. Massor med kramar <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish