Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mamma

Att vara mamma är seriöst det bästa som finns. Det är så äkta och stort. Jason vaknar inte ofta på nätterna eller kvällarna längre efter att han väl har somnat. Men förra veckan hände det en gång. ”MAMMA, MAMMA, MAMMA” grät han till i sömnen. Jag la mig nära, nära, nära och bara myste in mig hos honom. Han la sina små händer på mina kinder och tryckte sin näsa mot min. Jag låg bara där och njöt och fångade ögonblicket. Kände hans små andetag och hur lugn han blev av att ha mig nära. Min Jason. Det mest äkta, vackra och finaste jag har fått uppleva i mitt liv.

23584621_10214574908867776_1817862067_n

Kommentarer

  1. Anna

    Dedär är så underbart! <3 Min son blir 14 månader den 27e och vaknar fortfarande om nätterna men det är sååå gosigt att få mysa in sig bredvid han då 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish