Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Julklappar till Jason

Har fått lite frågor om hur jag tänker gällande julklappar till Jason och vi kommer såklart att köpa lite julklappar till honom. Han har dock ALLT och lite till och jag vill inte ens tänka på hur mycket saker vi har i förrådet som bara väntar på att få bli uppackade i barnens lekrum i huset. Vi har allt från ett bollhav (!!) till flera lådor med gosedjur, leksaker, klossar, pussel.. Sådant som vi inte rymmer här hemma just nu. Men lite smått han ska få iallafall:

– Ett gosedjur från Maileg. Jag har lagt ögonen på en supersöt gris. Han har två grisar redan men denna är lite annorlunda. Jag tycker att just dessa mjukdjur är så roliga att samla på. Dom är så fina och annorlunda.

– Vi ska köpa saker till hans lekkök. Lekköket är hans favoritleksak just nu och han älskar det verkligen. Han kan laga mat och pilla där i evigheter. Tänkte köpa cupcakes och ett fat till dom samt grönsaker, frukt och lite annat smått som han kan laga ännu mer mat med.

– En kulram. Tror han hade tyckt det var jättekul!

– En doktorsväska! 

– Han har lite instrument men jag tänkte komplettera med en trumma så att han kan spela på en sådan med. En flöjt, en maracas och ett munspel har vi också klickat hem.

– Sist men inte minst så ska jag inhandla mer bilar och smådjur till honom. Han älskar verkligen bilarna han har och djuren med.

15504

Grisen jag hade tänkt köpa åt honom =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish