Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kom och häng med mig imorgon!

Imorgon är det dags för mitt event i Stockholm ihop med Syster P och det hade varit så kul om några av er ville komma. Jag har fått möjlighet att bjuda in fem av er (och ni får ta med var sin vän) på eventet som ska hållas hos Syster P och det kommer att bjudas på lite alkoholfritt bubbel, småplock, goodiebags och mingel. Kommentera detta inlägg så väljer jag ut fem stycken och tar kontakt med er via mail senare idag. Eventet hålls mellan 16:30-18.30. Glöm inte att lämna mailadress om ni kommenterar. STOR kram och hoppas vi ses imorgon.

22093761_10214223045671416_101565567_n 22118963_10214223045791419_1101833542_n

Kommentarer

  1. Jennie

    Åh jag skulle så gärna vilja komma! Framförallt skulle jag vilja ta med och överraska min fina mamma-kompis. Vore så mysigt!

  2. Sandra Geokhaji

    Hej Gabriella,

    Tack för en otroligt bra blogg! Jag finner den intressant även fast jag själv inte har barn eller har planer på att skaffa det inom en snar framtid. Tycker att du lägger upp dina inlägg så pass bra att det fångar upp läsare som läser ur ett annat perspektiv än ur mammarollen.

    Jag skulle vilja hänga med på detta event och ta med min bästavän som är inne i lite mörka dagar för tillfället. I början på december förra året gick hennes pappa bort i cancer och att få chansen att ta med henne på eventet för att få henne på lite andra tankar skulle göra mig varm i hjärtat.

    Annars så tycker jag att du ska keep up with the good work. Du är grym!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tusen tack för så fina ord!! <3 blir jätteglad. Fick din kommentar lite sent på kvällen så vi hade redan valt ut några som kom. Hoppas att vi ses nästa gång. KRAM <3

  3. Madeleine

    Efter ett halvårs kämpande har jag idag fått veta att jag fått JOBB!! Det skulle vara helt fantastiskt om ja kunde få komma på eventet och fira detta!

  4. L

    Fast vart då nånstans? Gissar att de inte blir av nu men kan ju vara bra att skriva om det är i Umeå eller Sthlm eller vart det nu är?

  5. Ellen

    Hej! Jag är hemma om dagarna och väntar på min lilla bebis i magen, jag är nu i v 35. Jag har alltid läst din blogg sedan du var gravid med Jason, den är en sån inspiration för mig och framförallt nu när jag själv genomgår min första graviditet!
    Det skulle vara supermysigt att få komma iväg och vara med på ditt event, för att få träffa dig och få göra något i denna långa väntan ✨ kram

  6. Tess

    Det skulle vara väldigt trevligt att få gå på event mitt den glamorösa mammaledigheten och ditt armband är så fint verkligen. Om jag inte får det i julklapp så köper jag det definitivt till mig själv. Lite läskigt att ge mig iväg själv med tåg med lilleman men jag skulle nog lösa det om du valde mig.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish